Kanlı canlı iki ‘neandertal’ ile yapılan röportaj sosyal medyada tepki çekti

Sosyal medyada, ‘’Kanlı canlı ikii neandertal ile yapılan röportaj’’ başlığıyla paylaşılan bir video tepki çekti. Kadın-erkek eşitliği konusunda sorulan soruya yanıt veren iki vatandaş için, ‘’Neandertal’’ benzetmesi yapıldı.

featured

Kadın erkek eşitliğiyle ilgili sorulan bir soruya sokak röportajında yanıt veren iki erkeğin söyledikleri, toplumun büyük kesimi tarafından tepkiyle karşılandı.

Çağ dışı yaptığı yorumlar nedeniyle günümüzden yaklaşık 250 bin ila 40 bin yıl önce yaşayan neandertallara benzetilen ikili için binlerce yorum yapıldı.

Kadınların evde oturması gerektiğini ve erkeklerin de eşlerine bakması gerektiğini söyleyen ikilinin yaptığı hareketler ve söylediği sözler, izleyen herkesin sinirini bozdu.

İşte ‘kanlı canlı iki neandertal ile yapılan röportaj’ başlığıyla yayınlanan o videoya gelen yorumlardan bazıları:

antropoloji biliminin incelemesi gereken iki mağara adamının olduğu röportajdır.

mağara soğuk muydu kardeş ?

ne güzel kafa kafaya tokuşturulur bunlar…belki o sırada bir kıvılcım çıkar da ateşi bulurlar.

karılarının merdiven silme parasını ellerinden alıp içmeye geldikleri o kadar belli ki. içmenin ağızla olmayanına ve ağzıyla konuşmayanına şahit oldum şu an

yazık la kimin şeyiyse. zaman ötesinden gelen iki şeyin fikir beyanı.

o sırada kadınlar dünyanın en önde gelen şirketlerini yönetiyor, en seçkin akademik çalışmalarda yer alıyor, devlet başkanı seçiliyor falan.

aslında olması gereken bunların üremesininin doğal yollardan tıkanması ve genlerinin sonraki nesillere aktarılmayarak tükenmesidir. lakin, teknolojiyi geliştiren insanlar bunu herkese yayma derdinde oluyor genelde, doğal olarak bunlar gibi mağara kackinlari da rahatça üreyebiliyor, çocukları evrimsel süreci bedavaya aşarak hayatta kalıyor. benim önerim şu, bunlara teknolojinin nimetlerini vermeyeceksin/satmayacaksın. kendileri ile benzer düşünen kadınlarla evlensin, çocuk yapsınlar. en fazla 1-2 tanesi yaşar o çocukların. doğal olarak kontrolsüzce çoğalan bu maymun bozmalari zamanla azalır, insanlık rahat bir nefes alır. bütün dünyaya bakın, maymun bozmalari deli gibi hızlarla üretmekte, lafta karşıtı oldukları modernite ve teknolojinin bütün nimetlerini ihtiyaç halinde kullanmaktalar. bütün sorunların temeli nüfus. şu bi boka yaramayanlar tüm dünya azalsa neler neler başaracak insanoğlu…

her goruse neden saygi duyulmayacaginin cevabi bu erectuslar. gecelecekte bir yerde umarim insanlar zekalarina gore ayristirilip yasarlar.

konuşmaları irrite edicidir lakin hiç kimse düşüncelerinden dolayı bu başlıkta ve yorumlarda olduğu gibi yaftalanmamalıdır. aşağılık bir davranıştır.

plakasının 01 olması nedeniyle ilk insanların varlıklarını ısrarla sürdürmeye çalıştıkları güzîde kentimiz.. keşke bu kadın düşmanı orangutanlar için birbirlerini s*kerek çoğalma gibi bir opsiyon olsa, hiiiiç kadın kısmısına bulaşmadan kendi aralarında ürüseler ya da yok olup gitseler..

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir