K-POP akımı, Kezbanlar ve Muharrem

Merhaba sevgili okuyucularım

Bu hafta da tarafsız bakış açımla gündemi ve CHP zihniyetinin Türkiye’ye verdiği zararları ele alacağım.

 

Yunanistan – Mısır Anlaşması

Ben bu Yunan milleti kadar ahlaksız bir millet gördüm: Ermeniler! Ama mevzu Ermeniler değil Mısırlılar!

Güya Müslümanlar… İsrail’in köpeği Birleşik Arap Emirlikleri ile Türkiye aleyhine ne varsa anında atlıyorlar. Zaten bu Araplar, Türk milletine geçmişten beri hep düşman. Buna rağmen hala “ümmet”  diye diye gezenlere bir anlam veremiyorum.

Temizlik yok, ahlak yok, görgü ve medeniyet yok…

Keşke bu 40 Arap milleti yerine 1 Japon milleti ümmetimiz olsaydı!

 

Muharrem İnce’nin Derdi

Geçtiğimiz günlerde basın toplantısı yaparak bomba patlatmasını beklediğimiz Muharrem İnce, basın toplantısını yaptı. Ama ben de Nagehan Alçı gibi ortada bir bomba göremedim. Ortaokulu yeni bitirmiş ergen delikanlılar gibi bir hali vardı. Toplantı boyunca ağladı durdu: “Yok benim reklamımı engellediler, yok şunu yapmadılar, yok bunu yapmadılar…”

İyi de sormazlar mı adama: “Sen bu ülkeyi yönetmeye talip olmuş adam iken; bir CHP’yi yönetemedin mi?”

 

K-POP Akımı

Twitter’da zaman zaman gezerken abuk sabuk Koreli tiplere rastlıyorum. Bizim Kezbanlar çekik gözlü bir çocuğun fotoğrafını koymuş;  altına “Bakışlarının güzelliği” yazmış. Yorumlara baktım yüzlerce Kezban daha övmüş de övmüş çocuğu…

Sevgili ergen Kezbanlar, Murat Boz’un turşusu mu çıktı! O Koreli ucubeleri beğeneceğinize bizim taş gibi erkek sanatçılarımız var onları beğenin. Hem o Koreli oğlanların ne oldukları da belli değil! Kız gibi makyaj yapıyorlar, tüysüz, renkli kıyafetli… Bildiğin Murat Övüç’ün yüz kilo vermiş halleri!

 

İstanbul Sözleşmesi

Ben bir şeyin ülkeye faydalı olup olmadığına karşı çıkanlara bakarak karar veririm. İstanbul Sözleşmesine karşı çıkanlara bakınca, bu sözleşmenin ülkemiz için faydalı olduğuna kanaat getirdim. Ancak burada CHP zihniyetini uyarmak isterim: Belediyelerinizde dalgalandırdığınız LGBT bayraklarını unutmadık. İstanbul Sözleşmesini kendinize dayanak yaparak sakın sapkınlık içine düşmeyin!

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir