Hande Gülbahar’dan Meral Akşener’e: “Bir an önce rahmetli ağabeyinden öğrendiği ülkücülüğe geri dönmeli”

featured

Son günlerde siyaset camiasında yapılan ırkçılık propagandaları oldukça revaçta. Özellikle Meral Akşener ve Ümit Özdağ’ın partilerinin öncülüğünde sosyal medyada yürütülen Suriyeli ve Afgan mültecileri karalama politikası dikkat çekiyor.

Haber Motto yazarı Hande Gülbahar, MHP’den ihraç edilen isimlerin vatandaştan oy alabilmek için giriştiği tehlikeli provokasyonu kaleme aldı. Gülbahar’ın yazısı şöyle:

“Avrupa’da hızla yükselen ırkçılığın Türkiye’de tüm çabalara rağmen yükselmeyişini iki sebebe bağlamak mümkün.

Birincisi Türkiye’de ırkçılık yapan isimlerin siyaseten ciddiye alınmaması; ikincisi ise Devlet Bahçeli’nin ırkçılık provokasyonuna kolay alet olabilecek kesimi etkisi altında tutması…

Türkiye’de ırkçılığın bayraktarlığını yapan Ümit Özdağ’ı kendi partisinin İstanbul İl başkanını FETÖ’cü ilan etmesiyle hatırlıyoruz. Kendisine Türkiye gündeminde ancak o şekilde yer bulabilmişti.

Bir de en son “siyasi cinayet” ve “devlet beni korumuyor” iddialarıyla…

Ümit Özdağ’ı iyi tanıyanlar, hangi kaynaktan beslendiğini, hangi ortamlarda bulunduğunu zaten biliyor. Kurduğu partinin maksadını da sponsorunu da özel sohbetlerde dile getiren Meral Akşener, inşallah bir gün kamuoyuna da açıklar.”

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir