İYİ Partili Feridun Bahşi’den 15 Temmuz itirafı: ‘Meral Akşener ile FETÖ’nün kazanabileceğini düşündük’

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Akşener'in evinin penceresinden Temmuz gecesi tankları gördüklerini belirterek "Genel Başkan bir tweet yazmış, Fetullah'ı gömen bir tweet tabii. Dedim ki 'Ablam şimdi bir gün önce ben zaten bu herife sövdüm, sen de bu tweeti atarsan, bu herifler de başarılı olursa, ikimizin de kolunu, bacağını keserler, bir tarafımızdan asarlar. Bunu biraz yumuşatalım.' Yumuşattık" ifadelerini kullandı.

featured

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Fetullahçı Terör Örgütü’nü (FETÖ) sert bir dille eleştirmekten çekindiklerini belirtti.

Isparta Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen partisinin Isparta 3. Olağan İl Kongresi’nde divan başkanlığı yapan Bahşi, 15 Temmuz darbe girişimi akşamı eşiyle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in evinde olduklarını söyledi.

https://twitter.com/FetoGercekleri/status/1611809356399665152?s=20&t=ZPat9UNHmJ2GTSuDkU8p5g

Akşener’in evinin Boğaz köprüsünü gördüğünü ve akşam saatlerinde pencereden tankları fark ettiklerini anlatan Bahşi, şöyle konuştu:

‘TWEETİ BİRAZ YUMUŞATALIM’

“DEAŞ eylem mi yapacak acaba diye aramızda konuşuyoruz. Saat 21.30’da Ergenekon kumpas dosyalarından yargılanmış eski general bir müvekkilim vardı, o aradı. Hayırdır dedim, ‘Abi bu şerefsizler darbe teşebbüsünde bulunuyor’ dedi. Bununla darbenin gidişatıyla ilgili o akşam 37 kez görüşmüşüz. Sonrasında bir tweet atalım diye düşündük. Genel Başkan bir tweet yazmış, Fetullah’ı gömen bir tweet tabii. Dedim ki ‘Ablam şimdi bir gün önce ben zaten bu herife sövdüm, sen de bu tweeti atarsan, bu herifler de başarılı olursa, ikimizin de kolunu, bacağını keserler, bir tarafımızdan asarlar. Bunu biraz yumuşatalım.’ Yumuşattık ve saat 24.00’ten önce Genel Başkan, ‘En iyi darbe en kötü demokrasiden evladır’ şeklinde tweet attı.”

Benzer Haberler
meral-aksener-duran-kalkan
PKK elebaşı Duran Kalkan’dan Meral Akşener’e ittifak çağrısı
ahmet-sik-millet-ittifaki
Meral Akşener’e yeni evlat geliyor! ‘Türkiye Cumhuriyeti katil devlettir, yıkılmalıdır’ diyen Ahmet Şık, Millet İttifakı yolunda…
vedat yenerer2
Eski danışmanı Vedat Yenerer’den Meral Akşener’e: ‘Kapalı kapılar ardında, şok bir karşılaşma oldu mu?’

FETÖ AĞZIYLA ’15 TEMMUZ’ YORUMU YAPMIŞTI

İYİ Partili Feridun Bahşi daha önce çıktığı bir canlı yayın programında da FETÖ ağzıyla 15 Temmuz yorumu yapmıştı. Bahşi, Fetullahçı teröristlerin başvurduğu algı operasyonlarındaki dile yakın ifadelerle darbe girişimi ve yaşanan vahşeti küçümsemişti.

https://twitter.com/FetoGercekleri/status/1611812461895880705?s=20&t=ZPat9UNHmJ2GTSuDkU8p5g

İyi Partili Feridun Bahşi canlı yayında yaptığı yorumda “Akşam oturuyoruz evde, televizyon seyrediyoruz. Darbe teşebbüsü başladı. Bizim yaşımız altımış beş oldu kardeşim. Bir sürü darbe gördük. Darbeler saat 2’de başlar 5’te biter. Her taraf sokaklar ele geçirilir. Sekiz buçukta darbe başladı” sözlerini kullanmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir