PKK elebaşı Duran Kalkan’dan Meral Akşener’e ittifak çağrısı

Terör örgütü PKK elebaşı Duran Kalkan, 6'lı masaya seçim çağrısı yaptı: "Ayrılıklar, parçalıklar önlenmeli. Küçük şeyler mesele yapılmamalı. Daha fazla ittifak ve birlik. Tarihe gömmek gerekiyor onu. Her türlü mücadeleyi ortak yürütmeliyiz.

featured

Terör örgütü PKK’nın elebaşlarından Duran Kalkan, saklandığı sığınaktan bir mesajla içeriğine ‘ittifak çıkış yaptı. Kuzey Irak’ta yürütülen operasyonlarda büyük kan kaybetme süreleri son gidişi ‘durum gerçekten kritik’ sözleriyle itiraf eden Kalkan, “Farklılıklarını yürütmeyi ve yürütmeyi bitirmesi gerekiyor. Çok kritik bir dönemdeyiz. Erdoğan da “Daha bunlar iyi günleriniz” diyor. Daha büyük şeylerle karşılaşabiliriz” dedi.

https://twitter.com/EbabilHarekati/status/1609474284266594304?s=20&t=LX3auUKpe9DzaTCrX9b_1g

‘DAHA FAZLA İTTİFAK, İLİŞKİ, BİRLİK’

Türkiye’deki 2023 seçimleri için muhalefet partilerine ittifak ve birleşme çağrısı yapan terörist Kalkan, “Bu seçim çalışmalarını kesinlikle böyle bir mücadele olarak ele almak lazım. Bu siyasi, askeri durumla kesinlikle birleştirmek gerekli. Bunlardan kopuk, bunların dışında bir seçim kesinlikle yoktur, olamaz. Tam tersi bu ayrılık, parçalılıklar önlenmeli. Küçük şeyler mesele yapılmamalı. Daha fazla ittifak, ilişki, birlik. Tarihe gömmek gerekiyor onu. Tarihe gömmek için de ne gerekiyorsa yapmak lazım. Her türlü mücadeleyi birlikte ortak olarak yürütmek gerekli. Dışarıda da ben gerçekten demokratım, Türkiye’de gerçekten demokrasi olsun diyenler bu mücadeleye destek vermeliler” şeklinde konuştu.

‘TIKANMA DERİNLEŞİYOR’

Durum gerçekten de ciddi diyen teröristbaşı, “Öyle hafife alınacak yada farklı biçimde algılanacak, değerlendirilecek bir durum değil. Bu çok zorluyor. Hareketi, yoldaşları, halkımızı, yurt seven insanları, dostlarımızı herkes tetikte yani. Şimdi herkes çaresiz, çözümsüz. Gerçekten de tıkanma derinleşiyor” açıklamasında bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir