İYİ Parti Balıkesir Belediye Başkan adayı Turhan Çömez oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında İstanbul ve Balıkesir adaylarını açıkladı. İstanbul adayının Buğra Kavuncu olduğunu duyuran Akşener, Balıkesir'de ise Turhan Çömez'in aday olduğunu belirtti. Akşener Çömez için övgü dolu sözler söyledi.

featured

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında İstanbul ve Balıkesir adaylarını açıkladı. İstanbul adayının Buğra Kavuncu olduğunu duyuran Akşener, Balıkesir’de ise Turhan Çömez’in aday olduğunu belirtti. Akşener Çömez için övgü dolu sözler söyledi.

Benzer Haberler
fahrettin-koca-turhan-comez
Bakan Koca’dan İYİ Partili Turhan Çömez’in ‘Mossad ajanı doktor’ iddiasına çok sert cevap
ksd
CHP-İYİ Parti arasında seçim kavgası! Turhan Çömez ve Gaye Usluer birbirine girdi
turhan çömez hatay jeneratör
İYİ Parti’nin yalan motoru Turhan Çömez’in jeneratör iddiası yalan çıktı
turhan comez
İYİ Parti’nin ‘Sezgin Tanrıkulu’su Turhan Çömez: ‘Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’nın hapiste olması hukuksuzluktur’

“ADAYLARIMIZ ÖNEMLİ BİR YOLCULUĞA ÇIKIYOR”

Meral Akşener İstanbul Büyükşehir adayı olarak Buğra Kavuncu’yu Balıkesir adayı olarak Turhan Çömez’i ve Sincan’da da Fatih Koca’yı aday gösterdiklerini söyledi. Konuşması öncesi belediye başkan adaylarını tanıtan Akşener, “Belediye başkan adaylarımız önemli bir yolculuğa çıkıyorlar” diyerek başarılar diledi.

“LAYIKIYLA YAPACAĞINA İNANIYORUM”

Kavuncu ve Çömez’in bizzat göreve talip olduğunu belirten Akşener, “Milletvekillerimizi şehirlerden aday yapmak istemiyordum. Turhan Çömez kardeşim de Buğra Kavuncu gibi gelip ‘Ben yeni katıldım partiye ama ayıp olur mu aday olsam’ dedi. Balıkesir’i alacağına inanıyor. Biz de belediye başkanlığı görevini layıkıyla sürdüreceğine inanıyoruz” dedi.

AK PARTİ’DEN AYRILIP İYİ PARTİ’YE KATILMIŞTI

Eski AK Parti Milletvekili Çömez İYİ Parti’ye katılmış, Çömez’in rozetini de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında takmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir