CHP-İYİ Parti arasında seçim kavgası! Turhan Çömez ve Gaye Usluer birbirine girdi

14-28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP ve İYİ Parti arasındaki kriz ayyuka çıkmış durumda. İki parti arasındaki gerginlik canlı yayına yansıdı. İYİ Partili Turhan Çömez ve CHP eski Milletvekili Gaye Usluer canlı yayında tartıştı.

featured

Seçim hezimeti sonrası İYİ Parti ve CHP arasındaki kriz artmış durumda. Partili isimler seçim hezimetini birbirlerine yüklemekten geri kalmıyor. Bu durum canlı yayına da yansıyor. Sözcü TV’de CHP’li Gaye Usluer ile İYİ Partili Turhan Çömez arasındaki tartışma olay oldu.

CHP Eski Milletvekili Gaye Usluer’in “2019’da Balıkesir’i İYİ Parti yüzünden kaybettik” sözleri sonrası canlı yayında ortam gerildi.

Usluer, “Elbette ki ittifaklar karşılıklık fedakarlıklar yapılarak oluşturulmuştur. Ancak bunun sonuncunda örneğin Balıkesir ili, sayın Turhan Çömez’in de milletvekili olduğu il yapılan anketlerde CHP adayı tarafından alınabiliyor görülürken ittifak nedeniyle İYİ Parti’ye verilmiştir ve Balıkesir kaybedilmiştir. Esasında hep o kazanılan 11 büyükşehiri konuşuyoruz ama kaybedilen şehirler de ittifakların sonucudur. Bunları da belki tartışmak gerekir.” ifadelerini kullandı.

Usluer’ins özlerine karşılık İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, şu ifadelerini kullandı:

“Ona bakarsınız Kemal Bey de seçimlerden önce %60 kazanıyordu sizin anketlerinize göre”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir