Görüntü İskenderun’dan! Genç kızları önce taciz etti, sonra dövdü

Hatay'ın İskenderun ilçesinde iki genç kız, kaldırımda yürürken bir kişinin sözlü tacizine ve ardından da saldırısına uğradı. Olayla ilgili konuşan mağdur kızlardan biri "Bana saldırdı, saçımdan tutup yere attı, yüzüme yumruk atmaya başladı" dedi.

featured

İskenderun‘un en işlek caddelerinden Prof. Muammer Aksoy Caddesi‘nde yaşanan olayda iş yerinden mola vakti çıkan iki genç kız, markete gittikleri sırada kaldırımda kişi tarafından önce sözlü, ardından fiziki saldırıya uğradı.

OLAY ANI KAMERADA

Çevredeki vatandaşların yardıma koşması ile genç kız saldırganın elinden kurtarıldı. Olay yerine gelen polis şüpheli A.Ç.’yi gözaltına alırken, olay kameralara da yansıdı.

“NASIL ÇARŞIDA DOLAŞACAĞIM?”

Saldırıdan dolayı psikolojisinin bozulduğunu söyleyen E.Ö. adlı genç kız, şahsın kendilerine önce çirkin sözler sarf ettiğini, ardından da saldırarak darp ettiğini belirtti.

E.Ö., “Bana saldırdı, saçımdan tutup yere attı, yüzüme yumruk atmaya başladı. Yerde sürükledi. Bu şahıs serbest kalırsa ben ne yapacağım. Bana tekrar saldırır diye korkuyorum. Nasıl işe gidebileceğim, nasıl çarşıda dolaşacağım. Korkuyorum, lütfen gereği yapılsın” dedi.

Olaydan sonra gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir