Irkçı provokatör Ümit Özdağ bu sefer de kendisini eleştiren Halk Tv sunucusu Şule Aydın’ı hedef aldı!

Irkçı provokatör Ümit Özdağ'ın "Konya'da üretilen otomatik tüfeğin kimlere kimler tarafından dağıtıldığını açıklasınlar. Yoksa ben açıklayacağım" şeklindeki açıklamasını eleştiren Halk Tv sunucusu Şule Aydın, Ümit Özdağ'da tarafından hedef gösterildi. Özdağ, "Sunucu kızım, sen hiç utanmadın mı? Annen ve baban “Biz seni bunun için mi yetiştirdik?” diye sorunca utanmayacak mısın?" dedi.

featured

Sığınmacı düşmanı, ırkçı provokatör Ümit Özdağ, eleştiriye tahammül edemedi, Halk Tv sunucusu Şule Aydın’ı hedef aldı.

Sık sık ırkçı söylemleriyle gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yine skandal söylemleriyle tepki çekti.

https://twitter.com/umitozdag/status/1544196476775157763?s=20&t=XyiHgE84u1UFlaNELiOIGQ

ŞULE AYDIN’A KARŞI ÇİRKİN SÖZLER…

Halk TV sunucusu Şule Aydın, ‘Yoksa ben açıklayacağım’ diyen Ümit Özdağ’ı eleştirince, Özdağ’ın sert söylemleriyle karşı karşıya kaldı.

Özdağ, attığı tweette “Yıllarca yandaş kanal diye A Haber, AKİT Tv’ye en ağır ve haklı eleştirileri yaptık ve yapıyoruz. Halk Tv, senin A Haber ve AKİT ATV’den hiç farkın yok. Sunucu kızım, sen hiç utanmadın mı? Annen ve baban “Biz seni bunun için mi yetiştirdik?” diye sorunca utanmayacak mısın?” diyerek Halk Tv sunucusu Şule Aydın’ı hedef aldı ve bir parti yöneticiliğine yakışmayan söylemlerde bulundu.

Yüzü de kızarmıyor! ‘Teyitleştik’ dediği muhtar Ümit Özdağ’ı yalanladı

Selahattin Demirtaş’tan daha tehlikeli! Ümit Özdağ’dan iç savaş provokasyonu

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir