Yüzü de kızarmıyor! ‘Teyitleştik’ dediği muhtar Ümit Özdağ’ı yalanladı

Türk siyasetinde tek bildiği yalan ve iftira olan Ümit Özdağ’ı bu kez, ‘’Teyitleştik’’ dediği Namık Kemal Mahallesi muhtarı Yusuf Aslan bozdu. Geçtiğimiz günlerde sığınmacılar üzerinden yeni bir provokasyona kalkışan Özdağ, 4 Afgan’ın 12 yaşındaki bir Suriyeli kıza tecavüz ettiğini iddia etti.

featured

Resmî kurumlar tarafından da yalanlanan iddianın ardından kişisel Twitter hesabından açıklama yapan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Türkiye’nin siyasi bekasını insan nefreti ve yabancı düşmanlığı üzerine kurgulayan bir yalan makinası ile karşı karşıya kaldığını söyleyerek, provokatör Ümit Özdağ’ın cezai ehliyeti olup olmadığının tespiti için müracaatta bulunulacağını vurguladı.

Provokatör Ümit Özdağ iç savaş çıkarmak için yalan yumurtluyor

Yalandan yüzü hiç kızarmayan Özdağ da Bakan Yardımcısı Çataklı’nın Twitter’dan paylaşımını alıntılayarak, ‘’Büyük Türk Milleti, Zafer Partisi İstanbul il başkanı Esenler’e giderek muhtar dahil şahitler ile konuştu. Saldırıyı teyit etti. Mağdur kız Bayrampaşa Eğitim Hastahanesine, dayak yiyen Afganlar Esenler hastanesine götürülmüş. Bakanlık seri yalan söylüyor.’’ dedi.

Özdağ’ın Esenler yalanına İsmail Çataklı’dan cevap: ‘Türkiye bir yalan makinası ile karşı karşıya’

‘’TEYİTLEŞTİK’’ DEDİĞİ MAHALLE MUHTARI ÖZDAĞ’I YALANLADI

Namık Kemal Mahallesi muhtarı Yusuf Aslan ise Özdağ’ın yaptığı paylaşımının altına, ‘’Sayın Başkanım. Atmış olduğunuz tvitte ismi geçen Namık Kemal mahallesinin muhtarıyım ismim Yusuf Aslan. Böyle bir beyenat vermediğim halde Muhtar ile teyitleştim demeniz siyasi ahlaka yakışmaz. Ben böyle bişey demediğim halde dedi diye söylemeniz doğru değil’’ diyerek, ırkçı provokatörün yalanını ortaya çıkardı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir