Selahattin Demirtaş’tan daha tehlikeli! Ümit Özdağ’dan iç savaş provokasyonu

Devlete karşı sivil itaatsizlik başlatarak halkı sokaklara çağıran ve 6-8 Ekim olaylarında onlarca kişinin ölmesine sebep olan provokatör Selahattin Demirtaş cezasını çekiyor. Ancak, ‘milliyetçi’ görünümündeki provokatör Ümit Özdağ, milletvekili zırhının arkasına saklanarak Demirtaş’tan daha tehlikeli bir provokasyona zemin hazırlıyor.

featured

Sığınmacılar üzerinden provokasyon yaparak iç savaş çıkarmaya çalışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 2 polisin şehit olduğu, 35 kişinin de yaşamını yitirdiği 6-8 Ekim 2014 olaylarının mimarı Selahattin Demirtaş’tan daha tehlikeli işlere kalkışıyor.

ESENLER YALANI YATSIYI GÖRMEDİ!

Son olarak hiçbir belge veya görüntü olmadan İstanbul Esenler’de 12 yaşındaki Suriyeli bir kızın 4 Afgan tarafından tecavüze uğradığını ve halkın sokağa döküldüğünü iddia eden ırkçı provokatörün yalanı, yatsıyı görmeden elinde patladı.

Provokatör Ümit Özdağ iç savaş çıkarmak için yalan yumurtluyor

OPERASYON DÖNEMLERİNDE PROVOKASYON DOZUNU ARTIRIYOR

Türk Ordusu’nun sınır ötesi operasyonlara başladığı dönemlerde Türkiye’nin yoğun güvenlik önlemleri aldığı sınırlarını “güvensiz bölge” ilan ederek terör örgütü mensuplarına ve kaçakçılara cesaret veren açıklamalarda bulunan Özdağ, operasyon dönemlerinde provokasyon ve yalanın dozunu da artırmayı başarıyor.

Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın PKK ile görüştüğü ortaya çıktı! İşte şok eden ihanetin belgesi

PKK’LILARLA GÖRÜNTÜ

Irkçı dezenformasyonlarına PKK’lı isimlerin de yoğun destek verdiği Özdağ, geçtiğimiz aylarda Kadıköy’de feministler ile buluştuğu toplantıda HDP ve PKK sempatizanları ile görüntü vermekten çekinmemişti…

Ümit Özdağ, HDP-PKK sempatizanı feministlerle buluştu

ELİNE ÇOKTAN  KAN BULAŞTI

FETÖ taktiğiyle yalan ve iftiraya başvuran Özdağ,  bazı vatandaşları dolduruşa getirmeyi de başarıyor. Rize’de Özdağ’ın dolduruşuna gelen bir kişi, Afgan çay işçisinin canına kıymıştı.

Irkçı Ümit Özdağ’ın eline yine kan bulaştı! Giresun Tirebolu’da sığınmacılara saldırı

Irkçı provokatör, söylemleriyle Ataşehir’de 15 yaşındaki Selahattin Çelik’in hayatını kaybetmesine neden oldu. Sığınmacılara karşı yapılan dezenformasyon ve ırkçılığın gazına gelen Çelik ve 5 arkadaşı, Afgan asıllı 2 kâğıt toplayıcısını gasp etmeye çalıştı. Yaşanan tartışmadan kaçarken arabanın altında kalan Çelik, yaşamını yitirdi.

Ataşehir’de Selahattin Çelik’in öldüğü provokasyonun altından Ümit Özdağ çıktı: ‘Çok pis operasyon yapmaya çalışıyorlar’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir