İmamoğlu’ndan “CHP Genel Başkanlığı’na aday olacak mısınız” sorusuna yanıt geldi!

Seçim hezimeti sonrası Kılıçdaroğlu'na karşı "değişim" sözleriyle gündem olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine yöneltilen "CHP Genel Başkanlığı'na aday mısınız?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. İmamoğlu, "Menzile yürüme hususunda net olarak kararlıyım" ifadelerini kullandı.

featured

Seçim hezimeti sonrası Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı istifa sesleri yükselmiş, Kılıçdaroğlu bu çağrılara kulak tıkayarak yoluna devam etme kararı almıştı. Öte yandan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, her fırsatta “değişim” talebinde bulunmaya devam ederken flaş bir açıklama geldi.

“CHP GENEL BAŞKANLIĞI’NA ADAY MISINIZ?”

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine yöneltilen “CHP Genel Başkanlığı’na aday mısınız?” sorusunu yanıtladı. Seçim sonuçlarının ardından yaptığı ‘değişim’ çağrısını yanıtlayan İmamoğlu, “Menzile yürüme hususunda net olarak kararlıyım” ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İBB Başkanı İmamoğlu, “Değişim konusundaki fikrimde net olarak kararlıyım” ifadelerini kullandı.

“İSTANBUL’DA OLDUĞU GİBİ BÜYÜK BİR DEĞİŞİM”

İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir TV kanalındaki sözlerine yönelik görüşlerini soran gazetecilere, “Ekranlar üzerinden ya da televizyonlar üzerinden, başta siyasi partimin Genel Başkanı veya diğer fertlerine mesaj yollamayı yanlış buluyorum. Buralardan mesaj yollamak değil, karşı karşıya konuşmanın daha doğru ve daha tutarlı olacağını düşünüyorum” yanıtını verdi.

İmamoğlu gazetecilerin kendisine sorduğu, “Siyaset, artık Türkiye’de spordan daha fazla efor gerektiriyor siyaset. Son olarak da ‘Aday mısınız’ diye soralım o zaman. Çünkü, ‘Herkes aday olabilir’ diye önünü açmıştı Genel Başkan…” soruya şu yanıtı verdi:  “Benim aday olduğum tek şey var; ülkemizde aynen İstanbul’da olduğu gibi büyük bir değişim” yanıtını verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir