İmamoğlu’nun ‘İBB’de terör iltisaklı kimse yok’ sözlerine tepki! İşe aldığı teröristleri çabuk unuttu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde terör iltisaklı personel çalıştırmadığını iddia eden CHP’li Ekrem İmamoğlu’na tepki yağdı.

featured

HDP’nin büyük desteği ile seçildikten sonra İBB’ye dağ kadrosundan onlarca kişiyi alan Ekrem İmamoğlu, milletin aklıyla alay etmeye kalktı.

İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık’ın PKK’ya yakın DİAYDER derneğine yaptığı yardım nedeniyle soruşturma açılması ile ilgili konuşan İmamoğlu, İBB’de terör iltisaklı personel çalıştırmadığını iddia etti.

İmamoğlu’nun göz göre göre yalan söylemesine dayanamayan sosyal medya kullanıcıları ise İBB Başkanına tepki gösterdi.

İşte Ekrem İmamoğlu’nun ‘temiz’ dediği fotoğraf albümü

ŞAFAK DURAN’IN DAĞDA ELİNDE KELEŞLE FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Nisan 2022’de PKK üyesi olan ve dağda elinde uzun namlulu silahlarla fotoğrafı ortaya çıktıktan sonra İBB’ye düzenlenen operasyon ile yakalanan Şafak Duran’ı hatırlatan bir kullanıcı, ‘’Bekleriz canım. Bu PKK’lı senin çalışanın değil miydi Ekrem İmamoğlu’’ diyerek İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak bir paylaşımda bulundu.

İBB’de çalışan PKK bağlantılı Şafak Duran’la ilgili flaş gelişme!

HDP’Lİ HÜDA KAYA’NIN TERÖRİST OĞLUNU DA YOK SAYDI

Bir başka kullanıcı ise yine İmamoğlu’nun birlikte fotoğraf çekildiği ve işe aldığı HDP’li Hüda Kaya’nın terörist oğlu Muhammed Cihad’ın fotoğrafını paylaşıp, ”Hüda Kaya’nın oğlu M. Cihat bilmem ne İBB Kültür AŞ’de çalışıyordu. PKK ile iktisakı nedeniyle bir ay önce tutuklandı.” Sözleriyle İmamoğlu’na yakın geçmişini hatırlattı.

Teröristlerle fotoğrafları ortaya çıkmıştı! HDP’li Hüda Kaya’nın oğlu Muhammed Cihad Cemre tutuklandı

2 HAFTA ÖNCE KAÇAN İBB ÇALIŞANI TERÖRİSTİ DE ÇABUK UNUTTU

Yaklaşık 2 hafta önce Girit adasına kaçarak, ‘’Yakalanırsam Türkiye beni Meriç Nehrine atar.’’ diyerek terör destekçisi ülkelerden yardım dilenen Serbun Yurtsever de yine Ekrem İmamoğlu döneminde İBB’ye alınan teröristlerdendi…

Ekrem İmamoğlu’nun işe aldığı terörist Serbun Yurtsever Yunanistan’a kaçtı!

Yakın zaman önce yaşanan tüm bu tutuklanmaları ve firarı çabuk unutan İmamoğlu’nun, milletin aklıyla dalga geçmeye çalışması, sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir