İşte Ekrem İmamoğlu’nun ‘temiz’ dediği fotoğraf albümü

PKK bağlantılı DİAYDER’e yaptıkları yardım nedeniyle soruşturma başlatılan İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık’la ilgili konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, ‘’Benim geçmişimde suçlu kimseyle fotoğrafım yok’’ deyince kendisine PKK’dan DHKP-C’ye, FETÖ’ye kadar uzanan sicili hatırlatıldı…

featured

Terör örgütü PKK ile iltisakını araştırmadan derneğe yemek kartları verdiği iddiasıyla 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık’la ilgili konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptıkları skandal nedeniyle özür dilemek yerine kendini rezil edecek bir açıklama yaptı.

FETÖ, PKK, HDP, DHKP-C’lilerle boy boy fotoğrafı olan İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef alarak, “Makam elde ettikten sonra kapımı çalan uygun ya da uygunsuz insanlarla fotoğraf çektiren bir makam sahibi değilim. Beni kendisiyle kimse karıştırmasın.” dedi.

Geçmişinde terör bağlantılı kişilerle fotoğrafları olan İmamoğlu’nun açıklamasının ardından sosyal medyada, ”Kendini rezil etti.” şeklinde yorumlar yapıldı.

İşte İmamoğlu’nun ”uygunsuz” insanlarla çekildiği fotoğrafları…

HDP’Lİ HÜDA KAYA’NIN PKK’LI OĞLU MUHAMMED CİHAD’A İBB’DE KADRO

‘’Uygunsuz insanlarla fotoğraf çektiren bir makam sahibi değilim’’ diyen İmamoğlu, 2019 yerel seçimlerindeki ortakları HDP’nin Milletvekili Hüda Kaya’nın geçtiğimiz aylarda terörden tutuklanan oğlu Muhammed Cihad’ı KÜLTÜR A.Ş çalışanı olarak işe aldı.

İmamoğlu’nun beraber fotoğraf çekildiği Hüda Kaya’nın diğer oğlu Muhammet Cihat’ın PKK ile bağlantılı fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Teröristlerle fotoğrafları ortaya çıkmıştı! HDP’li Hüda Kaya’nın oğlu Muhammed Cihad Cemre tutuklandı

HÜDA KAYA’NIN EVİNE TAZİYEYE GİTMİŞTİ

İmamoğlu geçtiğimiz yıllarda annesi Münevver Gezer’i kaybeden HDP Milletvekili Hüda Kaya’yı evinde ziyaret etmişti. Ziyarette CHP’li Kartal Belediye başkanı Gökhan Yüksel’de bulunmuştu.

PKK’LI DİAYDER’E ZİYARET!

İmamoğlu, terörist başı Abdullah Öcalan’ın talimatıyla kurulan ve PKK’nın amaçları doğrultusunda faaliyet yürüten Din Âlimleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni (DİAYDER) ziyaret etmiş, burada da terörle bağlantılı bir sürü hainle boy boy fotoğraf çektirmişti…

İBB’yi teröristlerle dolduran İmamoğlu’nun ‘’Uygunsuz insanlarla’’ çektirdiği fotoğraflar sadece bunlarla sınırlı değil.

TÜRKİYE’NİN SARI TORBAYA KOYDUĞU PKK’LILARIN MASKELERİ ÖNÜNDE ‘’UYGUNSUZ FOTOĞRAF’’

Sözde İstanbul’da belediye başkanlığı yapan, ancak her felakette soluğu başka şehirlerde tatilde alan İmamoğlu, Ekim 2021’de Diyarbakır ziyaretinde yine uygunsuz bir fotoğraf daha çektirdi.

İmamoğlu, Türkiye’nin hemen hemen her gün sarı torbaya sokarak cehenneme yolladığı PKK’lıların isimlerinin ve maskelerinin yer aldığı duvarın önünde HDP’liler ile poz göğsünü gere gere poz vermişti.

Karadeniz ve Doğu Anadolu turuna çıkan İBB Başkanı İmamoğlu’nun Diyarbakır ziyareti CHP Genel Merkezince iptal edilmiş ve Diyarbakır İl Başkanlığı İmamoğlu’nun Diyarbakır’a gitmeyeceğini duyurmuştu. Cumhurbaşkanlığı için nabız yoklamaya devam eden İmamoğlu ise bu engellemeye rağmen dün Diyarbakır’a gitmiş ve sosyal medyada tepkilere neden olan bu fotoğrafı çektirmekten hiç de utanç duymamıştı…

FETÖ’CÜLERİN KANALINDA YORUMCULUK BİLE YAPTI

FETÖ’nün algı yapmak için kullandığı Samanyolu TV’de yorumculuk yapan İmamoğlu’nun FETÖ’cü Metin Yıkar’la birlikte çekilip Twitter’dan paylaştığı fotoğrafı ise o dönem CHP içindeki gerçek Atatürkçüleri bile rahatsız etmişti…

BU DA DHKP-C MARIŞYLA YÜRÜDÜĞÜ FOTOĞRAFI

2013’te CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı olan İmamoğlu’nun o yıl 1 Mayıs eylemleri esnasında çekilen görüntüleri dikkat oldukça çekici. Görüntülerde İmamoğlu’nun, Beşiktaş’tan Taksim’e çıkmak isteyen gruplar arasında yer alan CHP Beylikdüzü teşkilatının en önünde yürüdüğü görülüyor.

“Faşizme dost, emperyalizme köle olmayacağız” pankartının önünde yürüyen İmamoğlu, DHKP-C’liler tarafından eylemlerde söylenen ‘Kanlı meydan’ şarkısı eşliğinde yürüyüş yapıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir