İhanet iddialarıyla gündeme gelen Miray Daner’den manidar paylaşım: “Yeni başlangıçlara”

Oyuncu Miray Daner ile Oğulcan Engin çiftinden kötü haber geldi İkili kısa bir süre önce ilişkilerini noktaladı. İhanet iddiaları ile sarsılan Miray Daner'in Engin ile birlikte yaşadığı evden eşyalarını toplayıp evden çıkarken de bazı eşyaları kırdığı iddia edilmişti. Miray Daner'in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ise dikkat çekti.

featured

Miray Daner ile Oğulcan Engin aşkında ihanet iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

MİRAY DANER-OĞULCAN ENGİN AŞKI BİTTİ

Oğulcan Engin’in Miray Daner’i bir oyuncu ile aldattığı yönündeki iddialar ünlü çiftin aşkına gölge düşürdü. Posta’nın haberine göre; Oğulcan Engin, yine bir oyuncu olan İlayda Alişan ile yakınlaştı. İlayda Alişan ile Oğulcan Engin’in yakınlaşmasıyla 2 yıllık Miray-Oğulcan aşkı sona erdi.

MİRAY DANER KENDİ EVİNE DÖNDÜ

Miray Daner, geçtiğimiz günlerde de Oğulcan Engin’in Etiler’deki bir mekanda başka bir güzelle kendisine ihanet ettiğini duymuştu. Daner, geçtiğimiz günlerde de Engin’in Levent’teki lüks rezidans dairesinden özel eşyalarını almıştı. Ancak iddiaya göre öfkesine engel olamayan güzel oyuncu, bu sırada da evdeki bazı eşyaları kırmıştı. Miray Daner, Engin’le yaşadığı rezidansta ayrılıp Zekeriyaköy’deki kendi evine dönmüştü.

MANİDAR PAYLAŞIM

Son olarak Miray Daner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma ”Yeni başlangıçlara” notunu düştü. Oğulcan Engin’den ayrılan Daner’in düştüğü not manidar bulundu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir