Hakan Sabancı muhabiri tersledi! Hande Erçel şoke oldu

Cannes Film Festivali dönüşünde havalimanında objektiflere yansıyan Hande Erçel ve Hakan Sabancı gazetecilerin sorularını yanıtlarken gerginlik çıktı. Çok yorgun olduklarını belirten Erçel'in ardından Sabancı ise "Her seferinde seninle böyle konuşacak mıyız? Ben artık biraz rahatsız olmaya başladım" dedi. Erçel'in Sabancı'nın bu tepkisinden ise rahatsız olduğu görüldü.

featured

Cannes Film Festivali’nde adeta parlayan Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti Fransa dönüşü havalimanında objektiflere yansıdı. Çok yorgun olduklarını belirten Erçel’in ardından Sabancı muhabiri tersledi.

SABANCI’DAN MUHABİRE AZAR

Sabancı, “Her seferinde seninle böyle konuşacak mıyız? Ben artık biraz rahatsız olmaya başladım” dedi. Sabancı’nın tepkisine çok şaşıran Erçel’in bu tepkiden rahatsız olduğu görüldü.

Cannes Film Festivali’nde boy gösterdikten sonra sonra oy kullanmak için erkenden ülkeye dönen Hande Erçel ile Hakan Sabancı, havalimanında görüntülendi.

MAKYAJSIZ GÖRÜNTÜLENDİ

Gazete Magazin ekibinin görüntülediği Hande Erçel, çok yoğun bir hafta geçirdiğini için çok yorgun olduğunu belirterek “Çok güzel bir iş birliği için gittim. Çok keyifliydi, sonrasında da beraberdik” dedi. Güzel oyuncu, makyajsız haliyle dikkat çekti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir