İBB yurdunda Ekrem İmamoğlu logolu ped dağıtılmasına tepki

İBB yurdunda Ekrem İmamoğlu logolu ped dağıtılması sosyal medyanın gündemine oturdu. Kadın bir kullanıcı, İBB’nin dağıttığı hijyen kitinin görüntülerini paylaştı. Ped de koyulan hijyen kitinin Ekrem İmamoğlu imzalı olması sosyal medyayı ikiye böldü.

featured

Reklama milyonlarca lira harcayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dağıttığı pedlere bile adını yazmaktan çekinmiyor.

Son olarak İBB yurdundaki kadın öğrencilere dağıttığı hijyen kitine ismini ve imzasını atan İmamoğlu’na sosyal medyadan tepki yağdı. Bazı kullanıcılar ise durumu normal karşılayarak destek verdi.

İşte İBB yurdunda Ekrem İmamoğlu logolu ped dağıtılmasıyla ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

hedef kitlesine sadaka misali sözde hediye veren siyasetçi davranışı erdoğan logolu çay ve kolonya sonrası imamoğlu logolu ped de gördük. erdoğan çakması imamoğlu trabzon ziyaretinde de ismini bastırdığı trabzonspor atkısı dağıtmıştı :)) maalesef türkiye siyasetinin geldiği nokta bu. halkı kömürle makarnayla pedle kandırabileceklerini sanıyorlar ve galiba haklılar

birazdan ekrem trollerinin gelip savunacağı olay. ve bu troller millete troll deyip gidecek.

şu ped olayının türkiye dışında bu kadar büyütüldüğü başka bir yer var mıdır acaba? 10 euro bi paket ped. ayda 10 euro ya. hadi türkiye’de de olsun 200 lira. ayda 200 lira vereceksin hepi topu. 200 lira ayda hijyenine veremeyen varsa eyvallah ona da dağıtılsın, hatta daha da ucuz olsun, ücretsiz verilsin bunlar değil sorun. sorun ped aşağı ped yukarı, regl aşağı regl yukarı. dünyada 2 milyar kadın regl oluyor, yüz milyarlarca memeli dişisi regl oluyor ama olay olan sadece türkiye’deki bir kaç milyon insan dişisinin kanaması. olacak lan bu işte, sen yumurtalarını tüketene kadar her ay olmaya devam edecek.

bir belediye başkanının, insanların hijyen ihtiyacını karşılamak adına yaptığı sosyal bir yardımda, kutuların üzerine adını yazmasıdır. yani logolu ped falan yok. dezenformasyon yasasına göre suç işledin. hadi bakalım.. hem ne yazacaktı geri zekalı troll efendi? mahmut mu yazacaktı? senin tasmanı tutanlar yaptıkları en ufak, en önemsiz şeylerin bile reklamını yaparken bu adam neden yapmasın? ileride seçim olunca, yaptığı şeyler hanesine artı olarak yazmalı ki, oyu artsın. siyasette iyilik yap denize at anlayışı olmaz. en azından bu kadar geri zekalının yaşadığı bir ülkede olmaz. bir şey yapıyorsan gözlerine sokacaksın. ona rağmen anlamayan, inanmayan salaklar bile çıkacak çünkü.. sizin gibi..

adam kandan besleniyor hehe

aklıma; ” ayşe’nin babası burda mıııııııı” ile başlayan meşhur veli toplantısı kurgusu geldi. ne güzel belediye, insanların cebine sigarasını, …. bezini veriyor. seviyorum ya sosyal belediyeciliği

insanların vergileri popülizm uğruna hiç ediliyor

hagi 100 tane vuruyor bir şey yok, ekrem yapınca ouvvvvv ne var amk ouuuuvvvvv ya öbürünede ses çıkarmayın ya da buna da sesiniz çıksın. sonra komik oluyorsunuz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir