İBB logolu rögar kapağını söküp, denize attı! “Allah için söktüm”

İstanbul'da cami figürü olan İBB logosunun rögar kapağı olarak kullanılmasına tepki gösteren bir genç, söz konusu kapağı taşla vura vura yerinden söküp denize attı.

featured

İstanbul’da çekilen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. İBB logolu rögar kapağının üzerindeki cami görselinin olmasına tepki gösteren genç, logar kapağını söküp denize fırlattı. Söz konusu görüntülerde rögar kapağının üzerindeki İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) logosunda cami figürü olmasına tepki gösteren bir genç, söz konusu rögar kapağını taşla vura vura yerinden söktü.

İBB’YE TEPKİ GÖSTERDİ

Daha sonra çıkarttığı rögar kapağını götürüp denize atan genç, cami figürünün ayaklar altına alınamayacağını belirterek İBB’ye tepki gösterdi.

“BU ÜLKEDE KİMSE YERE CAMİ DİKEMEZ”

Rögar kapağını söken genç “Allah için söktüm, kendim için sökmedim. Kur’an-ı Kerim’e nasıl sahip çıktıysak, camilere de sahip çıkmaya çalışacağız. Gerekirse canımızı vereceğiz. Bu ülke Müslüman ülkesi. Bu ülkede kimse yere cami dikemez.” diye konuştu. Söz konusu görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, İBB’nin suç duyurusunda bulunacağı iddia edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir