Hataylı depremzedelerden yalanlarıyla ölüme yol açan Oğuzhan Uğur’a dava üstüne dava

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden sonra deprem bölgelerine akın eden sosyal medya soytarılarının yalan haberleri, deprem altındaki vatandaşların kurtarılma çalışmalarını sekteye uğrattı. "Hatay'da baraj yıkıldı" yalanıyla yardım ekiplerinin enkazdan kaçmasına yol açan ve 7 kişinin ölümüne sebebiyet veren Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur'a bir dava da Hataylı depremzedeler tarafından açıldı.

featured

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Depremin en çok etkilediği illerden biri de Hatay oldu. Arama kurtarma ekiplerin Hatay’ın Antakya ilçesinde çalışmalarını sürdürürken ilginç bir olay yaşandı.

‘BARAJ PATLADI’ İDDİASI

Bir anda yayılan “Baraj patladı” iddiası sonrası arama kurtarma ekipleri dahil, herkes kaçışmaya başladı. Ekipler işini bırakırken, ortalık karıştı.

‘ASILSIZ İHBAR’

Çok geçmeden olayın aslı ortaya çıktı. Antakya’da baraj olmadığını belirten polis ekiplerinin “Asılsız ihbarLütfen işinizin başına dönün” anonsuyla panik havası dağıldı.

Benzer Haberler
oguzhan-ugur-tutuklansin
Depremde uydurduğu yalanlar ölüme sebep oldu! Sosyal medyada ‘Oğuzhan Uğur tutuklansın’ çağrısı
oguzhan-ugur-baraj-patladi
Hatay’da ‘baraj patladı’ yalanının kaynağı etkileşim soytarısı Oğuzhan Uğur çıktı
6329FBCC-792A-43B6-8FA5-E73DDD73487E
Oğuzhan Uğur’un Hatay’da büyük sahtekarlığı! Etkileşim için utanmadan yalan söyledi…

YALANI SERVİS EDEN OĞUZHAN UĞUR ÇIKTI

“Hatay’da baraj patladı” yalanını sosyal medyada ilk servis eden kişinin ise  Babala Tv adlı hesabı yöneten sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur olduğu anlaşıldı.

DEPREMZEDELER DAVA AÇTI

Geçtiğimiz günlerde hakkında açılan soruşturma kapsamında ifade veren Oğuzhan Uğur’a depremzedeler peş peşe dava açıyor. Deprem bölgesinde yaptığı yalan haberlerle ölüme sebebiyet veren Uğur’un hak ettiği cezayı alması için Hataylı depremzedeler şikayet dilekçelerini savcılığa sundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir