Hatay’da ‘baraj patladı’ yalanının kaynağı etkileşim soytarısı Oğuzhan Uğur çıktı

Depremin etkisini en çok gösterdiği illerden biri olan Hatay'ın Antakya ilçesinde "Baraj patladı" iddiası ortalığı karıştırdı. Arama kurtarma ekipleri dahil birçok vatandaş işini bırakıp kaçışmaya başlarken, kısa süreli panik sonrası polis ekiplerinin yaptığı anonsla gerçek ortaya çıktı.

featured

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Depremin en çok etkilediği illerden biri de Hatay oldu. Arama kurtarma ekiplerin Hatay’ın Antakya ilçesinde çalışmalarını sürdürürken ilginç bir olay yaşandı.

‘BARAJ PATLADI’ İDDİASI

Bir anda yayılan “Baraj patladı” iddiası sonrası arama kurtarma ekipleri dahil, herkes kaçışmaya başladı. Ekipler işini bırakırken, ortalık karıştı.

‘ASILSIZ İHBAR’

Çok geçmeden olayın aslı ortaya çıktı. Antakya’da baraj olmadığını belirten polis ekiplerinin “Asılsız ihbarLütfen işinizin başına dönün” anonsuyla panik havası dağıldı.

thumbnail
İlişkili Haber
Oğuzhan Uğur’un Hatay’da büyük sahtekarlığı! Etkileşim için utanmadan yalan söyledi…

YALANI SERVİS EDEN OĞUZHAN UĞUR ÇIKTI

“Hatay’da baraj patladı” yalanını sosyal medyada ilk servis eden kişinin ise  Babala Tv adlı hesabı yöneten sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur olduğu anlaşıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir