Müge Anlı’da günlerdir aranan Hanife Fındık olayında şok gelişme! Eşi Bayram Fındık canlı yayında kendini odaya kilitledi…

featured

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

SON OLARAK EŞİYLE MESAJLAŞTI

8 Ekim cuma akşamı kaybolan 27 yaşındaki Hanife Fındık Müge Anlı ile Tatlı Sert ekranlarında aranıyor.

Son olarak eşi Bayram Fındık ile mesajlaştığı ortaya çıkan Hanife Fındık’ın nerede olduğunu araştıran Müge Anlı, canlı yayında şoke eden anlarla karşı karşıya kaldı.

“BEN ÇANKIRI’YA HASTANEYE GİDİYORUM”

Bayram Bey, eşini aradığını açmadığını, mesaj atıp ‘Ben Çankırı’ya hastaneye gidiyorum, kafamda tümör var’ dediğini, hastaneye sorduğunu, öyle bir kayıt olmadığını ifade etti.

Hanife Hanım ile Bayram Bey’in mesajlaşma görüntüsü yayınlandı, Hanife Hanım’ın ‘Sana korkudan diyemedim, tümör var bende, hastaneye gideceğim. Yanımda takılar var bir şey yok merak etme’ yazdığı görüldü.

BAYRAM FINDIK’TAN ŞOKE EDEN HAREKET

Ardından Hanife Fındık’ın eşi kendisini odaya kapattı.

Müge Anlı ise şaşkına çeviren durum karşısında, ‘Bana hiç iyi gelmedi, emniyet yetkilileri bakar şimdi ona, ben hiç böyle kendini kilitleyen ve sırıtan görmedim. Bu işle ilgili iyi şeyler düşünmüyorum. Gerçekler ortaya çıksın da benim de içim rahat etsin.’ dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir