Hande Erçel uzun seviyor! Sıradaki sevgilisi Kartal Özmızrak ile görüntülendi

Hande Erçel'den yılın aşk basketi! 2022'ye veda ederken aşk bombasını patlattı. Güzel oyuncu gönlünü yakışıklı basketbolcu Kartal Özmızrak'a kaptırdı.

featured

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde yer alan ve aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım ile birlikte olmuştu.

Aradığı aşkı bir türlü bulamayan oyuncu Hande Erçel bu sefer iddialara göre kendi sektöründen değil spor camiasından bir aşk buldu. Erçel’in, Bahçeşehir Koleji forması giyen basketbolcu Kartal Özmızrak’la aşk yaşadığı iddia edildi.

AŞKIN İLK KARESİ

Sabah’ta yer alan habere göre; kısa zaman önce arkadaşlıkları aşka dönüşen çift, geçtiğimiz günlerde ortak arkadaşları ile bir araya geldi ve bu gecede aşkın ilk karesi ortaya çıktı.

 

KARTAL ÖZMIZRAK KİMDİR?

Kartal Özmızrak’ın babası Hakan Özmızrak koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. Uzun süre Dikilitaş ve Eczacıbaşı’nda basketbol oynamıştır. Oğluna Kartal ismini Beşiktaş aşkın nedeni ile vermiştir.

4 yaşında iken Tofaş’ta basketbol oynamaya başlamış ardından İdealtepe Spor Kulübü, tekrar Tofaş ve son olarak Beşiktaş minik takımına katılmıştır.

Ardından Eskişehir, Beşiktaş Sompo Japan ve İstanbul BBSK formalarını giymiştir. Günümüzde Darüşşafaka SK takımında forma giymektedir.

Ayrıca Türkiye U20 ve Türkiye A Milli Basketbol takımı formalarını da giymiştir. Oyun kurucu pozisyonunda görev yapan Kartal Özmızrak 1995 yılında İstanbul Bakırköy’de dünyaya gelmiştir.

Babası bir dönem Süleyman Seba Spor Salonu Müdürü olarak görev yapmış ve Beşiktaş Takımı alt yapısında çalışmalarda bulunmuştur.

 

Benzer Haberler
yilmaz-morgul-hande-ercel
Yılmaz Morgül, Hande Erçel ile evlenmek istediğini açıkladı
hande-ercel-mini-etek
Hande Erçel ve siyah minisi sosyal medyayı salladı
752x395-ask-yeniden-mi-basladi-kerem-bursin-hande-ercel-sorusuna-1666757592568
Aşk yeniden mi başladı? Kerem Bürsin’den Hande Erçel sorusuna kafa karıştıran cevap…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir