Hande Erçel ve siyah minisi sosyal medyayı salladı

Güzel oyuncu Hande Erçel hem özel hayatıyla hem de kariyeriyle sık sık gündem oluyor. Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra gönlünü oyuncu Kaan Yıldırım'a kaptıran Erçel'in adı son olarak Hakan Sabancı ile anılmıştı. Hayatı merak konusu olan Hande Erçel son olarak siyahlar içindeki yeni pozlarını paylaştı.

featured

Güzel ve başarılı oyuncu Hande Erçel, Kerem Bürsin‘den ayrıldıktan sonra gönlünü oyuncu Kaan Yıldırım‘a kaptıran Erçel, bu ilişkisini kısa sürede noktalamıştı. Ardından Erçel’in Kerem Bürsin ile barıştıkları iddiası ortaya atılmıştı.

Güzel oyuncu, eski aşkı Kerem Bürsin ile barıştığı iddialarını; “Hayatımda kimse yok. Olsa söylerim” sözleriyle yalanlamıştı. Güzel oyuncunun son olarak da Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü.

“HAYATIMDA KİMSE YOK”

Önceki gün Emirgan’daki bir mekanda Hakan Sabancı ile eğlendiği konuşulan Hande Erçel, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Her sabah başka bir haberle uyanıyorum. Hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin” ifadelerini kullanmıştı.

 

SİYAH MİNİSİ İLE BÜYÜLEDİ

28 yaşındaki güzel oyuncu son olarak yeni pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Instagram’da en çok takipçiye sahip Türk ünlü olan Erçel, siyah minisiyle adeta şov yaptı.

 

Ünlü güzelin siyahlar içindeki paylaşımlarına ise kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir