Biten ilişki sonrası Kerem Bürsin’den Hande Erçel hamlesi! Tek tek sildi

Türkiye'nin gözde çifti Hande Erçel-Kerem Bürsin aşkı bitti. Erçel'in, Bürsin'i sosyal medya hesaplarından silmesine, Bursin de tepkisiz kalmadı. Bürsin, beraber oldukları tüm fotoğrafları sosyal medya hesabından sildi. Evleneceklerine kesin gözle bakılan ikilinin ilişkisinde Bürsin son noktayı koymuş oldu.

featured

Bir dizide tanışıp sevgili olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin ilişkisi son buldu. Hande Erçel’in ardından Kerem Bürsin de, ilişkilerine dair bütün fotoğrafları kaldırdı.

BÜRSİN, ERÇEL’İN TEPKİSİNE KARŞILIKSIZ KALMADI

Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in evliliğe gitmesi beklenen ilişkileri sona erdi. Hande Erçel ayrılığı, sosyal medya hesabında Kerem Bürsin ile olan tüm fotoğraflarını silerek paylaşmış oldu. Bu hareketi ise karşılıksız kalmadı. Kerem Bürsin de sevgilisi Hande Erçel ile olan bütün tatil fotoğraflarını sildi.

HANDE ERÇEL – KEREM BÜRSİN İLİŞKİSİ RESMEN BİTTİ

İki ismin bu hareketi sonrası ilişkilerinin bittiği de tamamen kesinleşmiş oldu. Ünlü oyuncular hakkında daha önce de Erçel’in, Kerem Bürsin’in yeni projesindeki partneri Demet Özdemir’i kıskandığı kriz yaşadıkları iddia edilmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir