Ece Seçkin’e takipçisinden iç çamaşırlı ayar: “Altına bir şey giy!”

Cesur pozlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü popçu Ece Seçkin sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla infial yarattı. Seçkin'in giydiği kıyafetin altına iç çamaşır giymediğini fark eden takipçileri, "Altına bir şey giymemişsin, bu ne ya?" tepkilerinde bulundu.

featured

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin giydiği dekolteli elbisesiyle olay yarattı. Aman Aman, Dibine Dibine ve Adeyyo gibi şarkıların sahibi, şarkıcı Ece Seçkin kasık ve kalçasına kadar çıkan dekoltesiyle gündem oldu. Seçkin’in siyah dekolteli elbisesiyle pozunu görenler “Altına bir şey giymemişsin, bu ne ya?” gibi yorumlarda bulundu.

“SAHNE KIYAFETİNİ KÜLOT DİYE ADLANDIRMAK KOMİK”

Ece Seçkin dekoltesiyle adeta Instagram’ı salladı. “Bir sahne kıyafetini külot diye adlandırmak zaten çok komik. Bir şey diyemiyorum, 2022 yılındayız. Dünyanın her yerinde sahne için dikilen özel kıyafetler, mayolar… Ben de giyiyorum benim şahsıma söylenmedi ama aynısının benzerini giyerek sahneye çıkıyorum” diyerek İzzet Yıldızhan’a yanıt veren Seçkin son olarak kasık ve kalçasına kadar çıkan dekoltesiyle olay oldu.

Siyah elbisesiyle poz veren Ece Seçkin’e binlerce yorum geldi. Kimi Ece Seçkin’e “Yakıyorsun” derken kimisi de “Altına bir şey giymemişsin, bu ne ya?” diyerek tepki gösterdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir