Hadise’ye Mehmet Dinçerler’den cevap: ‘Tek isteğim…’

Şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti, 1 yıllık birlikteliğin ardından geçtiğimiz mayıs ayında Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen tören ile nikah masasına oturmuştu. 4 ay önce evlenen çift boşanıyor. Ünlü şarkıcı Hadise evliliğini bitirmek Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtığını duyurdu. Hadise'nin ardından iş insanı eşi Mehmet Dinçerler'den de flaş açıklama geldi.

featured

Ünlü popçu Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrıldıktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü popçu, büyük aşk yaşadığı Mehmet Dinçerler‘den ocak ayında evlilik teklifi almıştı.

Dinçerler’in romantik teklif için sevgilisine 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmıştı.

Şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti, 1 yıllık birlikteliğin ardından geçtiğimiz mayıs ayında Çırağan Sarayı’nda aile arasında gerçekleşen sade bir tören ile nikah masasına oturmuştu.

Birlikteliklerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Hadise ile Mehmet Dinçerler, boşanıyor.

Önce bir süredir birlikte görüntü vermeyen çiftten Hadise, 3 milyon değerindeki evlilik yüzüğünü takmamaya başladı. Çok geçmeden Mehmet Dinçerler de alyanssız görüntülendi.

Boşanma davasının ayrıntıları belli oldu: Hadise’den ilk açıklama! Mehmet Dinçerler’den şoke eden istek…

Hadise avukatı Dr. Hakan Öncel aracılığıyla dün Beykoz 2. Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Mehmet Dinçerler’in anlaşmalı boşanma davasına yanaşmadığı ve takı konusunda kriz çıkardığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Hadise, ”Evlilik Birliğinin Sarsılması” nedeniyle boşanma davası açtı.

Avukat Hakan Öncel aracılığıyla mahkemeye sunulan dilekçede, Mehmet Dinçerler’in evlendikten kısa bir süre sonra davranışlarında değişmeler olduğu anlatıldı.

Dinçerler’in şarkıcı Hadise’nin sanat hayatına yönetilk kıskançlıktan doğan kısıtlamalarda bulunmaya başladığı belirtilerek ”Bu davranışlar zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır.

Bu psikolojik baskılar müvekkilim Hadise’yi oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır” denildi.

Mehmet Dinçerler Hadise’yi Kerimcan Durmaz ile mi aldattı? Şok iddialar…

MEHMET DİNÇERLER TAKILARI İSTEDİ

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in arasındaki uyumsuzluklar kendini belli etmeye başladığında ayrı yaşamaya başladıkları ve evlilikleri fiilen son bulduğu belirtilen dilekçede, ”Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir” denildi.

Hadise’nin hiçbir maddi manevi tazminat talebinde bulunmazken Mehmet Dinçerler’in düğünde takılan takı ve ziynet eşyalarının kendisine verilmesini istediği ortaya çıktı.

Hadise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile “Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim.” boşanmayı duyurdu.

Dinçerler’e dava açan ünlü şarkıcı, bu hamlesinin ardından iş insanını sosyal medya hesaplarından sildi.

Hadise’nin boşanma davası açtığı Mehmet Dinçerler’den açıklama geldi. Dinçerler Instagram sayfasından şu ifadeleri kullandı:

“Çok özel ve hassas olan bu konuda sessiz kalmak en doğrusu olur diye düşünmüştüm. Gelinen durumda ise, yapılan yakıştırmaları görünce susmanın şahsıma, aileme ve özellikle çok emek verdiğim son 1 seneme haksızlık olacağını düşünüyorum.

Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da, ilişkimiz süresince Hadise’nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum.

Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek isteğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten bana ve aileme saygı rica ediyorum. Sevgiler…”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir