Boşanma davasının ayrıntıları belli oldu: Hadise’den ilk açıklama! Mehmet Dinçerler’den şoke eden istek…

Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler şoke eden bir karara imza atıyor. Hadise'nin açtığı boşanma davasının detayları ortaya çıktı. Sessizliğini bozan ünlü şarkıcıdan ilk açıklama geldi. Peki 4 aylık evliliği bitiren ne? Ünlü şarkıcı Hadise, 30 Nisan'da evlendiği iş insanı Mehmet Dinçerler'e Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Anlaşmalı boşanmak isteyen Hadise dilekçesinde, Dinçerler'in sanat hayatını kısıtlamaya yönelik davranışlarda bulunduğunu ve bu davranışların kendisini yıprattığını anlattı. Hadise hiçbir talepte bulunmazken Mehmet Dinçerler'in isteği şoke etti...

featured

Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler, 15 Mart’ta nişanlanmıştı. Çift, 30 Nisan’da aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünyevine girmişti. Birlikteliklerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan ikili, krizi aşamadı. Hadise ile Mehmet Dinçerler, 4 aylık evliliklerini bitirme kararı aldı.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Hadise avukatı Dr. Hakan Öncel aracılığıyla dün Beykoz 2. Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Mehmet Dinçerler’in anlaşmalı boşanma davasına yanaşmadığı ve takı konusunda kriz çıkardığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Hadise, ”Evlilik Birliğinin Sarsılması” nedeniyle boşanma davası açtı.

SANAT HAYATINI KISITLADI

Avukat Hakan Öncel aracılığıyla mahkemeye sunulan dilekçede, Mehmet Dinçerler’in evlendikten kısa bir süre sonra davranışlarında değişmeler olduğu anlatıldı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler 4 aylık evliliklerini bitiriyor! Menajeri onayladı

Dinçerler’in şarkıcı Hadise’nin sanat hayatına yönetilk kıskançlıktan doğan kısıtlamalarda bulunmaya başladığı belirtilerek ”Bu davranışlar zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır.

Bu psikolojik baskılar müvekkilim Hadise’yi oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır” denildi.

MEHMET DİNÇERLER TAKILARI İSTEDİ

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in arasındaki uyumsuzluklar kendini belli etmeye başladığında ayrı yaşamaya başladıkları ve evlilikleri fiilen son bulduğu belirtilen dilekçede, ”Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir” denildi.

Hadise’nin hiçbir maddi manevi tazminat talebinde bulunmazken Mehmet Dinçerler’in düğünde takılan takı ve ziynet eşyalarının kendisine verilmesini istediği ortaya çıktı.

Mehmet Dinçerler Hadise’yi Kerimcan Durmaz ile mi aldattı? Şok iddialar…

Şarkıcı Hadise sessizliğini bozdu! Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler boşanıyor! Çiçeği burnunda evliler Hadise İle Mehmet Dinçerler’in arasında ipler koptu.

Hadise’den evliliği hakkında ilk açıklama geldi. Boşanma iddialarını doğruladı.

Hadise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile “Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim.” boşanmayı duyurdu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir