Mehmet Dinçerler Hadise’yi Kerimcan Durmaz ile mi aldattı? Şok iddialar…

Hadise ile boşanma kararı alan Mehmet Dinçerler’in cinsel yönelimi ile ilgili sosyal medyada şok eden paylaşımlar yapıldı.

featured

Mehmet Dinçerler ile Hadise’nin boşanma ve hamilelik iddiaları gündemde dolaşırken şarkıcı ‘hamile değilim’ açıklaması yapmakla yetinmişti. Hadise’nin menajeri boşanma için dava açıldığını onayladı. Bu gelişme ardından Dinçerler’in Hadise ile boşanma sebebinin Kerimcan Durmaz olduğu konuşuluyor. Sosyal medyada dolaşan iddialara göre; Mehmet Dinçerler ve Kerimcan otelde birlikte görüntülendi…

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Ünlü şarkıcı 4 aylık evliliğini bitirmek için harekete geçti ve Mehmet Dinçerler’e Boşanma Davası açtı. Hadise’nin menajeri Haluk Şentürk de boşanma haberini doğruladı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler 4 aylık evliliklerini bitiriyor! Menajeri onayladı

YÜZÜĞÜ GÜNLERCE KONUŞULDU

Hadise iş insanı Mehmet Dinçerler’den ocak ayında evlilik teklifi almıştı. Dinçerler’in romantik teklif için sevgilisine 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmıştı.

AMCASINI KIZDIRMIŞTI

Mehmet Dinçerler tarafından hediye edilen 40 bin dolarlık yüzük, Dinçerler ailesine ait üç şirketin konkordato davasına damga vurdu. Şirketin kurucu ortağı amca Mehmet Dinçerler’in avukatı “40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin. Alacaklılar zarara uğratılıyor” dedi.

Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliğinde neler oluyor? Her bir detay krizi işaret ediyor

Çok geçmeden Mehmet Dinçerler konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı:

“Çocukluğumdan beri ticaretin içinde yer almış ve sonsuz deneyimler edinmiş bir ailede yetişmiş bir genç olarak iş hayatına dair öğrendiğim temel değer, iş ahlakından asla ödün vermemektir. Ne yazık ki babam Burhan Dinçerler ve abisi Mehmet Dinçerler’in ortak oldukları Hacı Sayid Gıda San. Tic. A.Ş. ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Bu zorlu süreçte bir kısım banka borçlarına, ailesine ve soyadına karşı kendisini sorumlu hisseden her evlat gibi hiçbir ticari yukümlülüğüm olmamasına rağmen maalesef kefil olmuştum. Bu sebeple borçların yapılandırılması için Hacı Sayid’in konkordato talebinde bulunması sebebiyle, yatırımcılarımızı ve çalışanlarımızı koruma altına almak amacıyla, şirketimiz 2019 senesinde konkordato sürecine girmek zorunda kalmıştır.

Şahsım ve şirketim olarak onaylanan bütün ödeme takvimine uymuş olup bir tane dahi takibe alınmış borcum bulunmamaktadır. Ben bugüne kadar evlat olarak üstüme düşeni yaptığıma inanıyorum ve bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağım.”

MEHMET DİNÇERLER GAY Mİ?

Sosyal medyada Mehmet Dinçerler’in cinsel yönelimi ile ilgili iddialar ortaya atıldı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir