Gülşen olayı! Gülşen ne dedi? Gülşen’den İmam Hatipliler için skandal sözler…

Gülşen olayı sosyal medyada büyük tepki çekti. İmam Hatiplilerle ilgili konserinde söylediği sözler nedeniyle tepki çeken Gülşen için soruşturma başlatılırken, Twitter’da da #GülşenTutuklansın etiketi TT oldu. Peki şarkıcı Gülşen olayı nedir? Gülşen’e neden gözaltı kararı verildi? Gülşen tutuklanacak mı? Gülşen İmam Hatipliler için ne dedi? İşte detaylar…

featured

Şarkıcı Gülşen olayı milyonlar tarafından konuşulmaya devam ederken, İmam Hatipliler Derneklerinden de açıklamalar art arda geliyor. Sosyal medyada yer alan görüntülerde şarkıcı Gülşen’in bir konseri sırasında izleyicileri ile konuşurken İmam Hatipliler için söylediği sözler büyük tepki çekmiş, görüntülerin yayılmasının ardından da hakkında soruşturma açılmıştı…

GÜLŞEN İMAM HATİPLİLER İÇİN NE DEDİ?

Şarkıcı Gülşen’in sosyal medyada yayılan görüntüleri geçtiğimiz Nisan ayında verdiği bir konserde çekilmiş.

Gülşen sahnede şarkı arasına izleyicilerine bir şeyler anlatırken, bir kişi hakkında konuşuyor ve “İmam hatipte okumuş daha önce kendisi. Sapıklığı oradan geliyor herhalde” ifadelerini kullanıyor.

Bu görüntülerin hızla yayılmasının ardından Şarkıcı Gülşen için özellikle İmam Hatip derneklerinden büyük tepki ve açıklamalar gelirken, bugün Twitter’da #GülşenTutuklansın hashtagi TT oldu.

https://habermotto.com/gulsen-hakkinda-gozalti-karari

NEDEN SORUŞTURMA AÇILDI?

Şarkıcı Gülşen’in İmam Hatipliler için sarf ettiği sözler nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan resen soruşturma başlattı.

GÜLŞEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

29 Mayıs 1976 tarihinde İstanbul Fatih’te Ordulu bir ailenin üçüncü ve son çocuğu olarak dünyaya gelen Gülşen’in babası makine mühendisi Arslan Bayraktar annesi ise ev hanımı Nimet Bayraktar’dır.

Çocukluğunu ve gençliğini Fatih Çapa’da geçiren Gülşen, bir yandan da kendilerine ait fındık bahçeleri için ailesiyle birlikte yılda birkaç kez Ordu’ya gidip geldi. Şehremini Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Türk Müziği Nazariyatı bölümüne başladı.

Gülşen’in İmam Hatiplilerle ilgili skandal sözleri AK Parti’yi ayağa kaldırdı! Tepkiler peş peşe geliyor

Lise yıllarında Uzak Doğu dövüş sporlarına merakının bir sonucu olarak karate eğitimi alarak siyah kuşak sahibi oldu. 17 yaşında bir arkadaşıyla birlikte sokakta maruz kaldığı sözlü taciz yüzünden günlük yaşantısında karateyi kullanmak zorunda kaldı ve bunun birkaç kez tekrarlandığını söyledi.

Üniversitede öğrenciyken İstanbul’daki çeşitli gece kulübü ve barlarda sahne alan şarkıcı hem okulu hem işi bir arada yürütemeyerek birinci yılından sonra okulu bıraktı.

Üniversiteyi bıraktıktan sonra Türk halk müziği dersleri aldı, üç ay Çelik ve Bendeniz’e geri vokallik yaptı.

1995 yılında Ataköy’de bir barda sahnedeyken albüm yapımcısı Serap Turgay tarafından beğenilerek eşi Özkan Turgay ile tanıştırıldı ve albüm teklifi aldı. Teklifi kabul ederek Raks Müzik ile dört albümlük bir anlaşma imzaladı.

1996 yılında ilk albümü Be Adam ile çıkış yaparak adından söz ettirse de evliliğine odaklanması sonucunda birkaç yıl müzikal kariyerini geri plana attı. 2004’te dördüncü albümü Of… Of… ile daha büyük bir çıkış yaptı ve aynı adlı hit şarkıyla hem Altın Kelebek hem de Kral TV Video Müzik Ödülü kazandı.

Seren Serengil’den Gülşen’e sert tepki: ‘Derhal özür dilemeli’

MÜ-YAP sertifikalı Yurtta Aşk Cihanda Aşk (2006) albümünden sonra satış başarılarını sürdürerek Beni Durdursan mı? (2013) albümüyle Türkiye’de yılın en çok satanı oldu, bunu yılın en çok satan ikinci albümü olan Bangır Bangır (2015) takip etti.

“Yurtta Aşk Cihanda Aşk”, “Bi’ An Gel”, “Yeni Biri”, “Sözde Ayrılık”, “Yatcaz Kalkcaz Ordayım”, “Kardan Adam”, “İltimas” ve “Bangır Bangır” şarkılarıyla Türkiye Resmî Listesi’nde haftalarca bir numarada kaldı.

Şarkıcılığının yanı sıra müzik eleştirmenlerinden olumlu geri dönüşler alan şarkı yazarı kimliğiyle de öne çıkan Gülşen, özellikle kariyerinin erken döneminden sonra kendi yazdığı şarkıları seslendirmeye başladı ve meslektaşları için liste başarıları yakalayan birçok hit şarkı hazırladı.

Sosyal medya ayaklandı: Gülşen’e tepkiler çığ gibi büyüyor

2015’te YouTube’da en çok izlenen Türk şarkıcı olurken sonraki yıl tek bir video klibi iki yüz milyonun üzerinde izlenen ilk Türk şarkıcı olma unvanına erişti. Bugüne kadar altı Altın Kelebek ve dokuz Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı.

Gülşen, son üç albümünün yapımcısı olan aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu ile Haziran 2016’da evlendi. Çiftin ilk çocuğu Azur Benan, Ocak 2017’de Fulya, Şişli’de dünyaya geldi.

Gülşen imam hatiplere ne dedi? Gülşen tutuklanacak mı? Gülşen’e soruşturma mı açıldı?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir