İşte greve katılmayı reddeden doktorları ifşa eden Tıbbiyeli Sözlük yöneticisi anarşist doktor!

PKK sempatizanı Türk Tabipler Birliği’nin doktorları devlete karşı ayaklanmaya davet eden çağrısına kulak asmayan doktorları ve sağlık çalışanlarını ifşa eden ve hedef gösteren Tıbbiyeli Sözlük isimli hesabı kullanan şahsın Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanı Dr. Serdar Durak olduğu ortaya çıktı.

featured

PKK’ya yakınlığı ile bilinen Türk Tabipler Birliği, Konya’da öldürülen Dr. Ekrem Karakaya’nın ardından yasadışı gösteri yaptı. FETÖ ve PKK’lı hainlerin cirit attığı gösteriye katılmayarak, halka sağlık hizmeti vermeye çalışan doktorlar ise Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorluk yapan Serdar Durak’ın yönettiği Twitter hesabı Tıbbiyeli Sözlük tarafından ifşa edilerek hedef gösterildi.

GÖREV YAPAN DOKTORLARI İFŞA ETTİ

PKK sempatizanı TTB’nin tetikçiliğini yapan ve hastalarına hizmet veren doktorları ifşa eden Tıbbiyeli Sözlük hesabı, devletine sadık olan ve hastalarına hizmet eden doktorları ifşa etti.

TTB’nin sokak eylemlerine katılan PKK’lı isimler İstanbul Güvenlik Şube Müdürü Hanifi Zengin’i hedef gösterdi

Doktorların sokağa çıkmasıyla Türkiye genelinde pek çok vatandaş sağlık hizmeti alamadığı için mağdur olurken Isparta Şehir Hastanesi’nde hasta bakan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tamer Eryiğit, TTB’liler tarafından Twitter’da hedef gösterildi.

‘Tıbbiyeli Sözlük’ isimli bir hesaptan yapılan paylaşımda “Dr Tamer Isparta şehir hastanesi. Tek hasta bakan doktor sizmişsiniz.. Doğru mu ? Diğerleri neden bakmıyor diye düşündünüz mü?” ifadeleriyle Doktor Tamer Eryiğit açık açık hedef alındı. Söz konusu paylaşımın altında Eryiğit’in fotoğrafının bulunduğu bir görsel paylaşıldı.

Sözde sağlık çalışına şiddeti protesto eden TTB’lilerin bir hekimi sosyal medya platformunda açık açık hedef göstermesi Türkiye Tabipler Birliği’nin misyonunu bir kez daha ortaya koydu.

DOKTORLARI İFŞA EDEREK HEDEF GÖSTEREN DE DOKTOR ÇIKTI

Doktorları ifşa ederek hedef gösteren Tıbbiyeli Sözlük kullanıcı isimli hesabın yöneticisi Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışan Dr. Serdar Durak olduğu ortaya çıktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir