TTB’nin sokak eylemlerine katılan PKK’lı isimler İstanbul Güvenlik Şube Müdürü Hanifi Zengin’i hedef gösterdi

Başta PKK ve FETÖ yandaşları olmak üzere İstanbul'da yapılmak istenen yasa dışı gösterilerde güvenliği sağlayan ve terör yandaşlarının provokasyonlarına müsaade etmeyen İstanbul Güvenlik Şube Müdürü Hanifi Zengin, TTB'nin yasadışı gösterisine katılan PKK'lı isimler tarafından yine hedef gösterildi.

featured

PKK’ya yakınlığı ile bilinen Türk Tabipler Birliği tarafından İstanbul’da düzenlenmek istenen yasa dışı gösteriye müdahale eden Türk polisi, yine PKK’lı isimlerin hedef tahtasında yer aldı.

LGBT GÖSTERİSİNDE TACİZCİ İFTİRASI ATMIŞLARDI

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde Güvenlik Şube Müdürü olarak görev yapan Emniyet Müdürü Hanifi Zengin, geçtiğimiz haftalarda İstanbul Beyoğlu’nda LGBT’lilere yönelik müdahalede Çevik Kuvvet Polisleri’yle birlikte bir gruba gözaltı yapmak için müdahale etti.

Grup içerisindeki kişileri tutmaya çalışan ve o esnada kaçmaya çalışan bir kadını tutan Emniyet Müdürü Hanifi Zengin ile ilgili sosyal medyadan iftirayla bir “Linç Kampanyası” başlatıldı.

Siber Zorbalar, linç kampanyasında Hanifi Zengin’in yaptığı müdahaleye “Taciz” iftirası attı. Görüntülerde herhangi bir taciz olayına rastlanmamasına rağmen “Tacizci Polis” başlığıyla adeta linç edilen Emniyet Müdürü Hanifi Zengin’in fotoğrafları da kullanıldı ve Emniyet Müdürü Zengin hedef gösterildi.

PKK’NIN KADIKÖY YÜRÜYÜŞÜNE DE MÜSAADE ETMEMİŞTİ

PKK terör örgütü yandaşları tarafından geçtiğimiz ay Kadıköy’de toplanan bir grup bebek katili Öcalan’ı destekleyen sloganlarla yürüyüşe geçmiş, gruba polisin müdahale etmesiyle birlikte terör yandaşları polise saldırmıştı.

PKK’LILAR BUGÜN DE HEDEF GÖSTERDİ

PKK yandaşlarına göz açtırmayan İstanbul Güvenlik Şube Müdürü Hanifi Zengin bugün de hedef gösterildi. TTB yürüyüşüne katılan terör örgütü yandaşları, Zengin’i sosyal medyada linç etmeye çalıştı.

TÜRK MİLETİ SOSYAL MEDYADA DESTEK ÇIKTI

PKK yandaşları tarafından hedef gösterilen Hanifi Zengin’e sahip çıkan sosyal medya kullanıcıları Türk polisine destek veren paylaşımlar yaptılar.

z

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir