Gönül Dağı Rıfat öldü mü? Gönül Dağı Rıfat’ı kim oynuyor?

Gönül Dağı dizisinde Rıfat karakteri Meryem’le evlenmek için gün sayarken Meryem gözleri açıldıktan sonra çok soğuk davranmaya başladı ve bu durumu sezen Rıfat Meryem’in kendisini reddetmesinin ardından ortalıktan kayboldu.

featured

Gönül Dağı’nın 57. bölümünde Rıfat karakterini canlandıran Hüseyin Sevimli, Gedelli Kasabası’ndan uzaklaştı. Meryem ile arası bozulan Kahveci Rıfat kahvesini Meryem’in gözlerini açmak için satmış ancak gözleri açılan Meryem daha ilk günden itibaren Rıfat’tan uzaklaşmaya başlamıştı. Körün gözü açılınca kıracağı ilk şey bastonu olurmuş hesabı Meryem’in de gözleri açılınca ona yardım eden ve varını yoğunu ortaya koyup gözlerinin açılmasını sağlayan Rıfat’ı reddetmesi çaycı Rıfat’ın tüm hayallerini yıktı.

GÖNÜL DAĞI RIFAT DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Bildiğiniz üzere Gönül Dağı dizisinde gönlü kırılan yıkılan herkes ciritçi Abdullah’ın yanında soluğu alır. Meryem’den yediği darbe ile sarsılan Rıfat da soluğu ciritçi Abdullah’ın yanında alsa da daha sonra ortalıktan kaybolur. Çaycı Rıfat’ın ortadan kaybolmasıyla birlikte herkes Rıfat Gönül Dağı dizisinden çıktı mı ayrıldı mı sorusunu merak etmeye başladı. Öncelikle Rıfat Gönül Dağı dizisinin kırmızı çizgilerinden biridir. Her ne kadar Meryem’den etkilenip dünyası başına yıkılsa da Rıfat acılarına tutunup hayatta kalmaya devam edecek ve Gönül Dağı dizisinden ayrılmayacak.

Meryem’in kendisine soğuk davranması ve evlenmeyi reddetmesinden sonra Rıfat’ın dünyası başına yıkıldı. Bu nedenle ortadan kaybolan Rıfat herkes tarafından öldü zannedildi. Ancak Gönül Dağı dizisindeki Rıfat ölmedi diziden de ayrılmadı. Bir müddet gözden kaybolup kendini dinlemeye çekilecek ancak daha sonra ciritçi Abdullah’ın konuşması ve amca oğullarının ikna etmesiyle tekrar Gedelli kasabasına dönecek. Hatta belediye başkanı Münir başkan ileriki bölümlerde yeniden kahvehane açması için bir dükkan tahsis edecek.

Kaynak: Dizi Oyuncu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir