Üç Kız Kardeş dizisi Rüçhan kimdir? Veda Yurtsever hakkında her şey…

Kanal D'de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Rüçhan karakteri diziye damgasını vuruyor. Veda Yurtsever, Üç Kız Kardeş dizisinde Rüçhan karakterine hayat veriyor. Peki ama Rüçhan kimdir?

İclal Aydın’ın çok satan kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları arasında yer alan Veda Yurtsever son bölümde dikkatleri üzerine çekti. Veda Yurtsever sevilen dizide acımasız bir karakteri canlandırıyor. İşte Veda Yurtsever hakkında bilgiler…

VEDA YURTSEVER KİMDİR?

Ailesinin üç erkek evladından sonra sahip oldukları küçük, çirkin, dışlanmış kızları Rüçhan, hayatta kalabilmek ve başarılı olabilmek için çareyi acımasız olmakta bulmuş biridir. Eşinin ihanetlerine gözlerini kapamıştır, tek gayesi oğlunun güzel bir aileye sahip olmasıdır.

Oğlunun, kendilerine uygun olmayan bir kadınla birlikte olduğunu öğrendiğindeyse onu Türkan’la evlendirmeye zorlayacak, bu evliliğin devam etmesi ve aile itibarlarının zedelenmemesi için elinden gelen her şeyi yapacaktır.

Bunun için kötülüğe başvurması gerekse de asla geri durmayacak; Türkan’ın hapsedildiği şatonun anahtarını cebinden hiç çıkarmayacaktır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir