Nazara geldi! Son haliyle ağızları açık bırakan Gökhan Özen kalp krizi geçirdi

2000’li yıllara damgasını vuran 42 yaşındaki şarkıcı Gökhan Özen uzun süredir gözlerden uzak Los Angeles'ta yaşıyordu. Ünlü şarkıcının evinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Hayranlarını korkutan Gökhan Özen, sağlık durumuyla ilgili son gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

featured

Aramazsan Arama şarkısıyla 2000’li yıllara damga vuran şarkıcı Gökhan Özen hayranlarını üzen bir haber paylaştı. Uzun süredir gözlerden uzak olan ve son haliyle de merak konusu olan Gökhan Özen sosyal medya hesabından kalp krizi geçirdiğini duyurdu.

Benzer Haberler
gokhan-ozen
O artık kaslı ve daha yakışıklı! Gökhan Özen’in muhteşem dönüşü
gökhan özen
Gökhan Özen’e yakalama şoku! Eski kayınpederi Mehmet Sevigen’den şikâyet
5836c2df18c77327942f48f3
Gökhan Özen eski kayınpederi Mehmet Sevigen ve hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi

Uzun süredir yurt dışında yaşayan Gökhan Özen paylaşımında ‘Dün gece yarısı Los Angeles’ta evimde geçirdiğim kalp krizi sonrası hastanede bir süre kontrol altında kaldıktan sonra taburcu edildim. Böyle bir haberi sizlerle paylaşmayı istemezdim ama iyi gün var kötü gün var. Bundan sonrasında kontrollere devam edip stresten uzak çok sakin bir hayat yaşamayı planlıyorum. Allah’a emanet’ dedi.

GÖKHAN ÖZEN’İN SON HALİ

Ülkeyi sessiz sedasız terk eden Gökhan Özen, 7 yıldır Los Angeles’ta yaşıyor. Şarkıcının son halini görenler ise ‘Yıllara meydan okuyor’ yorumlarından bulunuyor.

gökhan özen gökhan özen kalp krizi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir