O artık kaslı ve daha yakışıklı! Gökhan Özen’in muhteşem dönüşü

Türk pop müziğinin başarılı ismi 42 yaşındaki yakışıklı şarkıcı Gökhan Özen, yıllara meydan okuyor.

featured

2000’li yıllların başında çıkardığı Aramazsan Arama, Benim İçin N’apardın ve Dayanamam gibi şarkılarla akıllara kazınan şarkıcı Gökhan Özen, son haliyle gündem oldu.

Ülkeyi sessiz sedasız terk eden Gökhan Özen, 7 yıldır Los Angeles’ta yaşıyor.

 

TÜRKİYE’YE ÇOCUKLARI İÇİN GELİYOR

2010 yılında Selen Sevigen ile evlenen Gökhan Özen, kızları Ada ve Derin’i görmek için zaman zaman Türkiye’ye geliyor. Gökhan Özen ve Selen Sevigen çifti, 2016 yılında boşanmıştı.

 

HAYRANLARINA MESAJ GÖNDERDİ

Ünlü şarkıcı hayranlarına sosyal medya hesabı üzerinden mesaj göndererek sessizliğinin sebebini açıkladı:

Merhaba. Mesajlarınızı alıyorum. Sessizliğimden endişe duyan kardeşlerim olmuş. Sağolsunlar. Gayet iyiyim. İşimi gücümü yapıyorum. Merak edecek bir şey yok. Geçen sene güzel kızlarımla çok mutlu geçirdiğimiz yılbaşını bu sene onlarsız karşılayacağım. Tek sıkıntım bu. Onun dışında şükürler olsun derdim yok. Bu vesileyle de herkesin yeni yılını şimdiden kutluyorum.

 

Üzerinde çalıştığım projeler çok güzel gidiyor. Bir süre içinde herşey tamamen farklı olacak. Kendimle kaldıkça daha güzel şeyler çıkıyor. Bu sebepten lütfen sosyal medyadaki sessizliğim kimseyi endişelendirmesin.

Los Angeleste kaldığım 6 yıllık süreçte her sene 3-5 kez gittiğim ülkeme gecen sene ilk defa hiç gitmemişim. Evet 1 yıl olmuş burdayım. Bu 6 yıllık süreçte işimi gücümü tüm yaşantımı her defasında yarıda kesip yine de büyük mutlulukla ülkeme koşma sebebim kızlarımdı. Kızlarımla olan ilişkimiz ve en doğal baba kız hakkımız terkedilmişlik krizleri geçiren sorunlu bir anne ve panik içerisinde suç örtbası peşine düşmüş ailesi tarafından her türlü tehtid, iftira ve kötülüğe baş vurularak alt üst edildi. Olanları kamuoyu gördü. Tekrar tekrar anlatmaya gerek yok.

Geçen yaz ülkemizin dertli durumlarından dolayı yayınlamayı planladığımız herşeyi durdurduk. Hatta piyasaya çıkan şarkıları bile klipsiz öylece yarıda bıraktık. Üzüntülerden elimiz gitmedi artık. Sinimiz bozuldu. Neye? Diyen arkadaşlar olursa bir önceki paylaşıma baksın. Orda anlattık. “Ey Türk Gençliği”

Evet sözlerim bu kadar. Bu açıklamaları ve paylaşımı yapmayı, beni aylardır merak eden can kardeşlerime karşı sorumluluk olarak gördüm. Sevgimiz ve aramızdaki bağ benim için çok önemli. Sadece bilin isterim ki beni samimi olarak seven insanları merakta bırakmak gibi bir niyetim yok.
Hayatımı şekillendiriyorum.
Sükunet ve huzur içinde

Ben sanırım uzun bir süre daha Los Angeleste kalacağım. Bu süreçte sizler de kendinize iyi bakın. Görseli de bilinçli seçtim. Özendirmek istiyorum genç kardeşlerimi. Boşluğa düşen, kafası sıkılan bozulan herkese tavsiyemdir spor yapsın çok rahatlatıyor.
Seven soran özleyen tüm kardeşlerime sevgilerimi ve selamlarımı yolluyorum. ALLAH a emanet

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir