Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’den Ümit Özdağ’a jet yalanlama: ‘Size ev sahipliği yapmam, siyaset anlayışıma sığmaz’

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, ağzını açtığı andan itibaren yalan konuşmaya başlayan Zafer Partisi’nin yalancı Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Twitter’dan yaptığı, ‘’Ünal Çetin’e içten teşekkürlerimle. Harika bir ev sahibi.’’ paylaşımını, ‘’Şahsım olarak size ev sahipliği yapmam, kişiliğime, siyaset anlayışıma sığmazdı.’’ sözleriyle yalanlayarak yerin dibine soktu…

featured

Yalan makinasına bağlansa, makinayı bozacak kadar kuvvetli yalanlar sallayan Ümit Özdağ, sadece sığınmacılar üzerinden değil artık adım attığı her yerde yalana başvuruyor.

Son olarak Çanakkale’nin ilçesi Gökçeada’ya giden Özdağ, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’in kendisine ev sahipliğini yaptığını söyledi.

Kıvırmak alışkanlık oldu! Ümit Özdağ dün söylediği Ordu Valiliği yalanına yeni kılıf buldu

Twitter’dan bölgede çekildiği fotoğrafını paylaşan Özdağ, ‘’Gökçeada’ya gelmedi iseniz Türkiye seyahatinizi tamamlamış sayılmazsınız. Türkiye’nin en uç batısı, güneşin battığı son nokta, Ege’deki ilk savunma hattımız. Nefis bir doğa, kültür, deniz karışımı. Belediye Başkanı sevgili Ünal Çetin’e içten teşekkürlerimle. Harika bir ev sahibi.’’ ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/umitozdag/status/1556187877872107521?s=20&t=grJKEz09rnVpRp4Z7CDErg

‘’SİZE EV SAHİPLİĞİ YAPMAM, KİŞİLİĞİME SIĞMAZ’’

Özdağ’ın paylaşımına cevap veren Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin ise ırkçı provokatörü adeta yerin dibine soktu.

Ünal Çetin, Özdağ için şunları yazdı;

‘’Mensubu olduğunuz İYİ Parti’den ayrılırken, İYİ Parti ve Sayın Genel Başkanım Meral Akşener ile ilgili açıklamalarınızın ardından, sizinle Gökçeada’da görüşmem olmamıştır, olamazdı da. Çünkü şahsım olarak size ev sahipliği yapmam, kişiliğime, siyaset anlayışıma sığmazdı.’’

https://twitter.com/unalhoca17/status/1556233231506509824?s=20&t=oFP4EXNv_thQfQg18SBRgQ

Daha sonra Çetin’e cevap veren Özdağ, ‘’Evet Ünal bey, “Siz nereye isterseniz oraya gelirim” dediniz. Ve sonra telefonlarınızı kapatarak ortadan kayboldunuz. O twiti sadece sizin korkak olduğunuzu göstermek için attım. Ya gelirim nereye isterseniz demeyeceksin ya da geleceksin.’’ dedi.

”BENİM KORKAK OLDUĞUMU İSPAT İÇİN YALAN TWİT ATMIŞSINIZ”

Özdağ’ın yalan söylediğini vurgulayan Çetin, ‘’Hocam; kendi kendinizi ifşa ediyorsunuz. Benim korkak olduğumu ispat için yalan twit atmışsınız. Bizi herkes bilir biz Allah’tan başka kimseden korkmayız ama anladım ki siz müfterisiniz.’’ sözleriyle, Zafer Partisi Genel Başkanına cevap verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir