Kıvırmak alışkanlık oldu! Ümit Özdağ dün söylediği Ordu Valiliği yalanına yeni kılıf buldu

Ordu Valiliğinin kasasından 8 milyon TL’yi Suriye’ye aktarıldığı yalanını söyleyen yalan makinası Ümit Özdağ, kendi yalanını düzeltmek zorunda kaldı. Geçtiğimiz günlerde de alacak verecek meselesi yüzünden dayak yiyen Konyalı Fatih Büyükziyanak adındaki gencin Suriyeliler tarafından darp edildiğini söyledikten sonra gerçeğin ortaya çıkmasıyla kıvıran Özdağ, kendi kendini yalanlamayı alışkanlık hâline getirdi…

featured

Her iftirası belgelerle yalanlanan Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Suriyelileri gönüllü göndermek için yapılan 62 bin 145 briket ev projesini paylaştığı tweetini alıntılayarak, Ordu Valiliğinin kasasından 8 milyon TL’nin Suriye’ye aktarıldığını söyledi.

Yalan makinası Ümit Özdağ kendi kendini yalanladı! ‘Konya’da Suriyeliler Türk gencini dövdü’ provokasyonu

Yalan ve iftira konusunda level atlayan yalan makinasına cevap veren Ordu Valiliği ise ‘’Hayırsever vatandaşların STK’lara yaptığı bağışlarla, gerçekleşen projeye, 2020 yılında 35 briket ev yapımı için ilimizdeki STK’lar ve hayırsever iş insanlarımız toplam 210 bin TL bağış ile katkıda bulunmuştur.’’ açıklamasıyla ırkçı provokatörün iddiasını çürüttü.

İsmail Çataklı’dan Ümit Özdağ’ın yeni yalanına sert cevap: ‘Başımıza bir deli saldılar…’

”BİR DELİYİ BAŞIMIZA SALDILAR”

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’nın ‘’Bir deliyi başımıza saldılar. Uğraşıp duruyoruz. Hayırlısı Allah’tan.’’ dediği Özdağ da Konya yalanında olduğu gibi Ordu konusunda da söylediği yalan yüzünden kıvırmak zorunda kaldı.

Twitter’dan yeni bir açıklama daha yapan Özdağ, ‘’Suriye’de inşa edilen binalar için valiliklerden para istediğini açıklamıştım. Ordu Valiliğinden 8 milyon TL yollandığını yazmıştım. Gece valilikten arayan vatansever bakanlığa valiliğin giderlerini fazla olduğu için iş dünyasından alarak yollayacakları cevabını verdiklerini söyledi’’ dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir