Avcılar’daki Gloria Jean’s’te skandal olay! Kavgaya Hadise’nin eski eşi Mehmet Dinçerler’i de karıştırdılar…

Ünlü sanatçı Hadise’nin yakın zaman önce boşandığı Mehmet Dinçerler’in sahibi olduğu Gloria Jean’s’te skandal bir olay yaşandı. Avcılar’daki bir şubeye giden vatandaş, firma çalışanları ve sahibi tarafından darp edildi. Küfürlere ve hakaretlere maruz kalan vatandaş, durumu genel merkeze bildireceğini söyleyince firma sahibinin, ‘’İstersen Mehmet Dinçerler’i ara’’ dediğini öne sürdü.

featured

Olay geçtiğimiz gün İstanbul Avcılar’daki Mehmet Dinçerler’in markası olan ve franchise hizmet veren Gloria Jean’s kahve dükkanında meydana geldi. Bir vatandaş, daha önce sorun yaşadığı Burak adındaki barista ile aralarında husumet olduğunu sosyal medyadan anlatarak yaşadığı olayı paylaştı.

Kahve almak için dükkana giren vatandaş, ‘’Normalde ben dükkana girince Burak adındaki barista, bana bakmıyor, yerini arkadaşına bırakıyor. Gözleriyle beni rahatsız etmeye çalışıyordu. Ancak o gün eleman eksikliğinden olacak ki Burak sipariş almak istedi. Kendisinden rahatsız olduğum için bu kez ben ona sipariş vermek istemedim ve başkasını çağırmasını istedim.’’ dedi.

Daha sonra barista ile müşteri arasında tartışma çıktı. Başka bir barista da olaya dahil olurken, müşteri dükkandan kovulmak istendi. Kürşat adındaki dükkan sahibinin de olaya dahil olmasıyla iş iyice büyüdü.

‘’İSTERSEN MEHMET DİNÇERLER’İ ARA’’

Dükkan sahibinin de kendisine küfür ettiğini öne süren müşteri, ‘’Adı Kürşat olan ve işletme sahibi olduğu iddia edilen kişi kolumdan tutarak “ne derdin var lan kalk s.. git buradan s..kerim seni” şeklinde küfürler yağdırmaya başladı, ben de konuyu genel merkeze ileteceğimi söylediğimde “Nereyi arıyorsan ara benim 4 tane işletmem var istiyorsan Mehmet Dinçerler’in numarasını vereyim onu ara” şeklinde mafyavari konuşmasına devam etti, velhasıl kelam ben kendisine bu yaptıklarının yasal olmadığını söyledim ve hiçbir şekilde fiziksel ve sözlü olarak müşterilere saldırmamaları gerektiğini iletip mekandan ayrıldım.’’ dedi.

İşte Avcılar merkezdeki Gloria Jean’s’te saldırıya uğradığını iddia eden o vatandaşın yazdıkları;

merhaba, bugün başıma gelen olayı paylaşmak istiyorum ve eğer hala gloria jean’s adlı şehir eşkiyası çalışanları ve işletme sahipleri olan bir yere gidiyorsanız bunu okuduktan sonra tekrar düşünmenizi rica edeceğim.

bugün saat 16.30 sularında avcılar merkezde bulunan ve bölgede başka bir kahve zinciri bulunmamasından dolayı mecburen gittiğim şubeye giriş yaptım, daha önce adı burak olan barista ile kaba tavrından dolayı problem yaşayıp konuyu da yöneticisine iletmiş idim.

ben ne zaman şubeye girsem bu arkadaş kasada sipariş alırken beni gördüğünde kasadan ayrılıp yerine başkasını çağırarak tavırlarıyla beni rahatsız etmeye devam etmekteydi.

bugün ise sanırım başka çalışan olmadığı için kendisi kasada durmaya devam etti, sıra bana geldiğinde ise ben bu gösterdiği tavrı karşısında bu sefer de ben kendisinden hizmet almak istemediğimi ve yerine başka bir arkadaşı çağırmasını söyledim.

kendisi böyle bir hakkımın olmadığını ve sipariş vermek istemiyorsam mekandan gitmem gerektiğini iletti, diğer barista arkadaş da konunun uzamaması için kasaya gelip sipariş aldığında ise burak olan şahıs karşımda diğer baristaya bunun da bi yerleri kalkmış dua etsin üzerimde önlük var yiyorsa önlük olmadan bu şekilde davransın görelim şeklinde bir cumle kurdu. tabi bunu duyunca benim başımdan kaynar sular aşağı döküldü ve direkt olarak sen kim oluyorsun da kurumsal bir kahve zincirinde müşteriye bu şekilde bir üslup ile hakaret ve üstü kapalı tehditte bulunabiliyorsun çıkar önlüğünü ne olacakmış görelim dedim ve kendisi önlüğünü çıkararak koşarak üzerime saldırma teşebbüsünde bulundu, diğer barista ise paramı iade edip çık git lan buradan şeklinde bağırmaya başladı.

ben de yöneticileri gelmeden çıkmayacağımı ve konuyu kendilerine ileteceğimi söylediğimde kendileri adı kürşat olan ve işletme sahibi olduğu iddia edilen kişiyi aradı ve kendisi geldiğinde direkt olarak kolumdan tutarak “ne derdin var lan kalk s.. git buradan s..kerim seni” şeklinde küfürler yağdırmaya başladı, ben de konuyu genel merkeze ileteceğimi söylediğimde “nereyi arıyorsan ara benim 4 tane işletmem var istiyorsan mehmet dinçerlerin numarasını vereyim onu ara” şeklinde mafyavari konuşmasına devam etti, velhasıl kelam ben kendisine bu yaptıklarının yasal olmadığını söyledim ve hiçbir şekilde fiziksel ve sözlü olarak müşterilere saldırmamaları gerektiğini iletip mekandan ayrıldım.

hayatımda ilk defa böyle bir olay başıma geldi. türkiyede ve dünyada birçok kahve zincirine gittim ve her zaman baristalara karşı saygılı ve güleryüzlü olmaya çalıştım ancak bu olay gerçekten tüm günümü mahvetti ve keyfimi kaçırdı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir