Gelsin Hayat Bildiği Gibi 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Olaylar karışıyor

Show TV'nin beğenilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi bugün 7. bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak edildi. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölümde neler olacak, son bölümde neler oldu? İşte detaylar...

featured

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, SHOW TV’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi izleyiciler tarafından oldukça sevildi. Her hafta Perşembe günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizinin başrollerinde ise Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Her hafta izleyici ekran başına kilitleyen Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 8. bölüm fragmanı ve son yaşananlar.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizinin son bölümünde; Sadi, Emin’i vurmak üzere olan Tatar’ın minibüs çarpması sonucu hastaneye kaldırılmasının tesadüfi bir kaza olmadığını anlamıştır.

Diğer tarafta Melek ve Can’ı birlikte eve girerken gören Zülfikar dayanamayıp Can’la yüzleşir. Fakat Can Melek’e verdiği sözden dolayı neden gittiğini anlatmayınca iki arkadaş arasında büyük bir tartışma yaşanır.

Payaslı kimdir? Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi Payaslı’yı canlandıran Ertan Saban kimdir, kaç yaşında aslen nereli?

Aylin’in partisinde Okan ile tanışan Gizem şirketin çağırdığı adrese gittiğinde büyük bir sürprizle karşılaşır. Gizem, Okan’ın evinden kolay bir şekilde çıkmayacağını fark edince kendisine yakın gördüğü birinden yardım ister.

Öte yandan ailesinin ölümünü araştırmak için köye gitmeye karar veren Songül, dönüş yolunda pusuya düşer. Songül’e kurulan bu tuzak hesapta olmayan bir yüzleşemeye neden olur.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7. bölümünün ardından 8. bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor. Henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir