Payaslı kimdir? Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi Payaslı’yı canlandıran Ertan Saban kimdir, kaç yaşında aslen nereli?

Show TV’nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin baş karakteri Sadi Payaslı sosyal medyada trendler arasındaki yerini koruyor. Yeni bölümün yayınlandığı her Perşembe akşamı gündeme gelen Payaslı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Hem Payaslı hem de Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi Payaslı’yı canlandıran Ertan Saban hakkında merak edilen soruların yanıtları…

featured

Eski mafya babası içinde bulunduğu alemin acımazlığını gördükten sonra tövbekar olur. Üstüne bir de itirafçı olarak örgütün çökertilmesine yardım edince, emniyet güçleri tarafından verilen yeni kimlikle bambaşka bir hayat yaşamaya başlar. Yer altın dünyasının “Yedi Emin” i şimdi Sadi Payaslı adında bir öğretmen olmuştur. İşte Payaslı ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi Payaslı’yı canlandıran Ertan Saban hakkında bilgiler…

SADİ PAYASLI KİMDİR?

Yer altı dünyasının en korkulan isimlerinden biri olan ‘Yedi Emin’, düşmanlarının kendisine düzenlediği bir saldırıda yanlışlıkla bir çocuğun hayatını kaybetmesi üzerine beklenmedik bir karar alıp emniyete teslim olarak mafyanın çökertilmesine yardımcı olur.

‘Yedi Emin’ kayıtlara ölü olarak geçer ve o günden sonra hayatına ‘Sadi Payaslı’ olarak devam etmeye başlar. Coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’nde göreve başlayan ‘Sadi Payaslı’, oraya yanında komiser ‘Songül’ ile birlikte yerleştirilir.

SADİ PAYASLI’YI CANLANDIRAN ERTAN SABAN KİMDİR?

Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Uzun yıllar kardeşi Erman Saban ve Luran Ahmeti ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu’nda çeşitli oyunlarda sahneye çıktı.

Türkiye’ye gelerek oyunculuğa başladı. Sultan Makamı, Sağır Oda, Savcının Karısı, Elveda Rumeli, Sakarya Fırat, Kurtlar Vadisi Pusu, Mutlu Ol Yeter adlı dizilerde ve Gölgesizler, Başka Semtin Çocukları ve Limonata adlı sinema filmlerinde rol aldı.

Şu an, Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı dizide rol almaktadır. Saban, 3 Haziran 2016 günü oyuncu Ebru Özkan’la evlendi.

2007 yılında Malt grubunun Deprem adlı şarkısının klibinde Demet Evgar ile beraber oynamıştır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir