Bakan Koca’dan Gaziantep’te Şakir Çakır’ın yüzüne tekme attığı Leyla Muhammed ile ilgili açıklama

Suriye uyruklu 70 yaşındaki Leyla Muhammed'in Şakir Çakır tarafından darp edilmesine ilişkin konuşan Sağlık Bakanı Koca, "Demans rahatsızlığı da olan hastanın sağlık durumu şu an daha iyi. Gayriinsani olan şiddeti kınıyoruz." ifadelerini kullandı.

featured

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Suriye uyruklu 70 yaşındaki Leyla Muhammed‘in darp edilmesine ilişkin, “Gaziantep’te, yüzüne tekme atılarak darbedilme görüntüleri medyaya yansıyan 70 yaşındaki kadın hastanın tedavisi Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor. Demans rahatsızlığı da olan hastanın sağlık durumu şu an daha iyi. Gayriinsani olan şiddeti kınıyoruz.” açıklamasında bulundu.

VALİ GÜL: KRİMİNAL TİPLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ!

Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Engelli ve yaşlı teyzemize tekme atan kişi emniyetimizin titiz çalışması sonucu tespit edilmiş ve savcılığımız tarafından gözaltına alınmıştır. Vali yardımcımız, teyzeyi evinde ziyaret ederek devletimizin sıcak elini uzatmıştır. Kriminal tiplere fırsat vermeyeceğiz. Üzgünüz” ifadelerini kullanmıştı.

Gaziantep’te 70 yaşındaki engelli Suriyeli Leyla Muhammed’in yüzüne tekme atan cani Şakir Çakır’la ilgili yeni karar!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir