“Maymuna benzeyen insanlar türeyecek” diyen Fatih Erbakan’a şok! Yeniden Refah Partisi’nin Facebook sayfası kapatıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kovid-19 ve koronavirüs aşılarıyla alakalı sözleriyle sık sık gündeme geliyordu. Partinin resmî Twitter hesabından yapılan açıklamada Erbakan'ın açıklamaları nedeniyle partinin resmî Facebook sayfasının kapatıldığı duyuruldu.

featured

Koronavirüs ve aşı konusunda yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan‘ın sözlerini Facebook sakıncalı buldu. Facebook, Yeniden Refah Partisi’nin resmi sayfasını kapattı.

Fatih Erbakan: “Aşı olanlar yarı insan yarı maymun çocuklar doğurabilirler”

 

“FACEBOOK SAYFAMIZ KAPATILDI”

Parti’den yapılan açıklamada “Partimizin resmi Facebook sayfası kapatıldı! Onlar sesimizi kısmaya çalışsalar da bizler çok daha gür bir şekilde doğruları söylemeye devam edeceğiz!” ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda, “Onlar istiyor diye pes edecek değiliz. Milli görüş çizgisinde yola devam. Partimizin Facebook sayfası, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın ‘Covid-19 hakkındaki gerçekleri ve doğruları haykırması’ gerekçe gösterilerek kapatılmıştır. Onlar sesimizi kısmaya çalışsalar da bizler çok daha gür bir şekilde doğruları söylemeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi. Öte yandan yapılan paylaşımda partinin yeni Facebook sayfasına da yönlendirme yapıldı.

Fatih Erbakan’dan ‘zorunlu aşı’ tepkisi: “Anayasamıza ve insan haklarına aykırıdır.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir