Esenyurt’ta facia teğet geçti! Sürücüsüz çekici dükkana daldı

İstanbul’da sürücüsüz çekici dehşeti yaşandı. Arızalı bir aracı indirdiği esnada vitesi attığı iddia edilen çekici, hareket ederek yokuş aşağı doğru kaymaya başladı. Cadde üstündeki dükkana çarparak durabilen çekici kullanılmaz hale gelirken, olayda ölü ya da yaralı olmaması sevindirdi.

featured

Olay bugün saat 13:00 sıralarında İstanbul’un Esenyurt ilçesine bağlı Kıraç mahallesindeki Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde meydana geldi.

Arızalı aracı indiren çekicinin iddiaya göre vitesi kendiliğinden attı. Sürücüsüz şekilde caddeden aşağı doğru kaymaya başlayan aracı sürücüsü durdurmaya çalıştı.

Hızla ilerleyen çekici, cadde üzerindeki bir dükkana daldı. Şans eseri olayda ölü ya da yaralı olmazken araç kullanılmaz hale geldi.

‘’NE OLDU ANLAMADIK, İÇİNDE SÜRÜCÜ OLMAYAN ÇEKİCİ ÜSTÜMÜZE GELİYORDU’’

Görgü tanıklarından Burak Şimşekoğlu adındaki vatandaş, yaşanılan dehşeti anlattı.

Şimşekoğlu şunları söyledi;

‘’Biz caddede dükkanımızın önünde duruyoruk. Bir den bir ses geldi ve çekicinin yokuştan aşağı doğru geldiğini gördük. Ne oldu ilk başta anlayamadık. Şoför de arkasından koşuyor, insanlara yoldan çekilmelerini söylüyordu.

Fark ettik ki aracın içinde şoförü yok. İçinde sürücü olmayan çekici üstümüze doğru geliyordu. Biz hemen kaçmayı başardık. Sonra araç hızla dükkana çarparak durabildi. Allahtan kimseye bir şey olmadı.’’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir