Semiha Yankı’dan şok sözler! “Erkan Özerman beni satmaya çalıştı”

featured

Best Model Of Turkey yarışmasında erkek adayların iddiaları üzerine gündem olan 83 yaşındaki prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman taciz iddialarıyla gündemden düşmüyor.

Best Model’da Kıvanç Tatlıtuğ ve Tolgahan Sayışman iddiaları! Erkan Özerman, hangi ünlü jönle birlikte oldu?

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen 34. Best Model Türkiye yarışmasının ardından yarışmacıların organizatör Erkan Özerman ile ilgili iddiaları gündem oldu.

Çıplak fotoğraflarını çektirip doğum gününde pastaya bastırdı! Best Model’ın tacizci organizatörü Erkan Özerman’ın Kıvanç Tatlıtuğ’a çirkin şantajı…

“17 YAŞINDAYKEN BANA ‘BAKİRE MİSİN?’ DİYE SORDU”

Sanatçı ve yazar Onur Akay’a konuşan Yankı şunları söyledi:

“Erkan Özerman beni satmaya kalktı. Azgın teke. Bu kadar ahlaksız bir adam olamaz. Eurovision’a katıldığımda yanıma geldi. 17 yaşındayken bana, ‘Bakire misin?’ diye sordu. Bu adama kinim hiç bitmez. Terk etsin ülkeyi!”

Erkan Özerman’ın skandalları bitmiyor! 2008 Best Model üçüncüsü Erkan Ataç’tan şok iddia: “Boxerımı açmaya çalıştı”

İşte Onur Akay’ın o yazısı:

“Best Model’a katılan genç yarışmacılardan özellikle erkeklerin, Erkan Özerman’la ilgili taciz iddiaları ifşa olmaya devam ederken, sizleri 1975 yılına götürmek istiyorum. Türkiye, Eurovision Şarkı Yarışması’na ilk defa 1975 yılında, efsane sanatçı Semiha Yankı ile katılmıştı.

Yarışmaya gittiğinde henüz 17 yaşında olan Yankı, Eurovision dönüşü, “Erkan Özerman beni satmaya kalktı” açıklaması ile manşet olmuştu. Bu manşetin altında neler yatıyordu diye Semiha Yankı ile konuştum.

O dönemde psikolojik olarak büyük bir travma yaşayan Yankı’nın, Erkan Özerman’a olan öfkesini geçen 46 sene hala dindirememişti. Semiha Yankı’ya, “Erkan Özerman beni satmaya kalktı” açıklamasını ve şimdiki iddialarla ilgili düşüncelerini sorduğumda, “Kesinlikle doğru… Azgın teke… Bu kadar ahlaksız bir adam olamaz.

Normal bir kişilik değil. Kıvanç Tatlıtuğ adamın yanında neler yaşadı. Eurovision’a katıldığımda yanımda geldi, 17 yaşında başıma gelmeyen iş kalmadı. Bana, ‘Bakire misin?’ diye sordu. Fransa’da beni evde unuttu, aç kaldım. 15 gün neler yaşadım. Bu adama kinim hiç bitmez. Terk etsin ülkeyi!” ifadelerini kullandı.

TRT’NİN HARCIRAHINI BİLE ELİNDEN ALMIŞ

Semiha Yankı’nın elinden TRT’nin verdiği harcırahını bile alan Erkan Özerman, Fransa’da parasız bıraktığı Yankı’ya ayrıca, “Bakire misin? Ahmet San’la birlikte olsana.” demiş. Ahmet San’ın haberi bile yokmuş… O dönem Semiha Yankı Türkiye’de 1. seçilince, Erkan Özerman hemen yanında türemiş…

Semiha Yankı: Eurovision yarışması İsveç’te yapılıyor, Erkan Özerman beni Paris’e götürdü. Sonra Paris’te bir yere yemeğe götürüldük. Kel kafalı kısa boylu bir adam vardı masada. Adam Elmas Kralı Tosunyan’mış. Erkan Ağabey beni evde yalnız başıma bırakma korkuyorum dedim. Bana ’Sen hala bakire misin? Bu zamanda bakirelik mi kaldı?’ dedi.

Bir Atasözü, “İnsan yedisinde ne ise yetmişinde de odur.” der. Bende Z kuşağı için Erkan Özerman yetmişinde neyse yedisinde de odur! diyorum.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir