Erkan Özerman’ın skandalları bitmiyor! 2008 Best Model üçüncüsü Erkan Ataç’tan şok iddia: “Boxerımı açmaya çalıştı”

featured

Erkan Özerman 34’üncü Best Model erkek yarışmacılarına ‘masaj yapma karşılığı ödül vadettiği’ yönünde ahlaksız teklifte bulunduğu iddialarıyla gündemde.

Best Model yarışmacısı Elmas Yılmaz’dan Erkan Özarman’la ilgili şok iddialar: “Erkek modellere birliktelik teklifi…”

Özerman, dün katıldığı programda iddiaları yalanlarken yarışmada Best Smile ödülü alan Elmas Yıldız isimli yarışmacının, iki iş adamının desteğini aldığını, bu iş adamlarının da Yıldız’ın iyi bir derece alamadığı için çıldırdığını ve bu yüzden organize olarak bu iddiaları ve iftiraları ortaya attıklarını söylemişti.

Erkan Özerman’ın taciz skandalı büyüyor! Best Model yarışmacıları Arda Büyük ve Furkan Şahin’den şok sözler…

“BOXERIMI AÇMAYA ÇALIŞTI”

Tv8’de yayınlanan ‘Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa’ programına katılan yarışmacılar günlerdir iddialarını sürdürüyor. Programa bugün katılan konuklardan 2008 Best Model üçüncüsü Ender Ataç “Boxer’ımı açmaya çalıştı ne yapıyorsun dedim ben” dedi.

Erkan Özerman ve İkinci Sayfa sunucuları birbirlerine girdi! Kıvanç Tatlıtuğ’un çıplak fotoğrafları kavgayı alevlendirdi…

Bir başka yarışmacı ise Erkan Özerman’ın “Sende doğulu fiziği var. Üst tarafına bayıldım otelde yer ayırtacağım aşağı tarafını görmek için sabırsızlanıyorum” dediğini iddia etti.

İşte o anlar:

https://twitter.com/zapmedyamagazin/status/1451459401395720192?s=20

ENDER ATAÇ KİMDİR?

Oyuncu, sunucu, manken ve model olarak magazin dünyasındaki yerini alan Ender Ataç,  2008 yılında Fashion Tv ve Astoria Güzellik Yarışmasında 1. oldu. Yine aynı yıl Best Model Of Turkey 3.sü olmuştur.

Ekranlarda yayınlanan ve oldukça izlenen dizi Pis Yedili’de rol almıştır. Hamdi Alkan ve Birol Güven Akademide oyunculuk eğitimi, yine Ayla Algandan oyunculuk eğitimi ve Cihat Tamer’den Oyuncu Koçluğu dersleri almıştır.

Bir dönem Efes Pilsen’de basketbolda oynayan yakışıklı model Ender Ataç profesyonel olarak yüzücülük ve karatede siyah kemer sahibidir. Ender Ataç İstanbul doğumludur. Bir dönem Adnan Oktar’ın programı ve şarkıcı Hatice ile sık sık gündeme gelmiştir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir