Bu iddia sosyal medyayı karıştırdı! Masonlardan şok itiraf: ‘Erdoğan varken Türkiye’yi ele geçiremeyiz’

Bir kullanıcı metroda iki kişinin aralarında geçen konuşmasını sosyal medya hesabından paylaştı. ‘’Erdoğan varken Türkiye’yi ele geçiremeyiz.’’ dediklerini iddia eden kullanıcının paylaşımına binlerce yorum geldi.

featured

Türkiye, son 20 yılda dünya ülkesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti de uyguladığı politikalarla dünyada dikkat çekiyor.

İslam’ın kalesi olan ve Müslümanların en büyük ümidi olan Türkiye’nin gizli düşmanları da içten içe pazarlıklarını yapmaya devam ediyor.

‘’ERDOĞAN VARKEN TÜRKİYE’Yİ ELE GEÇİREMEYİZ’’ İDDİASI

Bir vatandaş da metrodayken şahit olduğu bir konuşmayı sosyal medyadan paylaştı.

O kullanıcı, ‘’Mason olduğundan şüphelendiğim iki kişinin metroda bir birleriyle konuşurken söylediklerini duyduğum sözdür. Sanırım Masonların CHP’yi neden bu kadar desteklediklerini daha iyi anladım.’’ iddiasında bulundu.

İşte ‘’Erdoğan varken Türkiye’yi ele geçiremeyiz’’ iddiasıyla ilgili sosyal medyada yer alan paylaşıma gelen yorumlardan bazıları;

ayni sözü geçende bende otobüste giderken duydum.

tramvay’da dün aynısı ben de duydum.

masonlar etrafımızı sarmış belli. ben de daha iki gün evvel köy dolmuşunda duydum bu sözü. onlar gideceğimiz köyün ihtiyar heyeti için söylüyorlardı bunu ama yine de dikkatli olmak lazım. masonlar her yerde arkadaşlar aman diyim.

ah nerde o eski masonlar. ipini koparanı alıyorlar locaya. ondan sonra masonluk ele ayağa düşüyor, her yerde fişleniyoruz arkadaş. yetiş ya nizamettin, masonluk elden gidiyor.

dıj güjlerin tuvalette kendi aralarında fısıldaşmalarına şahit olduğum replik. beni farkedince erol taş kahkahaları atarak uzaklaştılar.

ne masonu aq. bizim mahallenini çocukları yine uçmuş belli ki. arada yapıyorlar öyle. kaç kere dedim bırakın diye, dinlemiyo ibneler. geçen biri sen saddam hüseyin değil misin amınakodum diyip diğerini vurdu.

işe yeni başladın galiba kardeşşşş, allah kurtarsın. bu a.k trolleri önceden daha kaliteli idi bunlarda da kalite düştü iyice demek ki bunların kaliteleride pahalandı yada kendi adamlarınının zeka seviyesine göre troll besliyorlar artık.

halk otobüsünde de gündeme gelmiştir..

aynısını ben gaipten duydum. yüce bir ses aynısını diyordu yetiş diye haykırdım o an.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir