Emanet dizi setinden yeni paylaşım! Halil İbrahim Ceyhan ortalığı yaktı geçti…

Kanal 7 ekranlarında üçüncü sezonu ile tekrar izleyicilerle buluşmaya başlayan Emanet dizisinde başrol olan Halil İbrahim Yaman oyunculuğuyla dillerden düşmüyor. Halil İbrahim Ceyhan, Yaman karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Dizinin sosyal medya hesabından yayınlanan son paylaşımda ünlü oyuncuya binlerce beğeni yağdı.

featured

Emanet isimli Kanal 7’nin günlük dizisinde başrolde yer alan Halil İbrahim Ceyhan, başarılı geçen iki sezonun ardından üçüncü sezona bomba gibi giriş yaptı.

Halil İbrahim Ceyhan başrol erkek oyuncusu olarak Emanet dizisinde izleyicilerle buluşuyor ve başarı için de elinden geleni yapıyor. Oyuncunun ayrıca sahne deneyimi yaşaması, kendi sözlerini yazıp bunları şarkıya dönüştürmesi de hayranlarından büyük ilgi gördü.

Emanet dizisinin sosyal medya hesabından yayınlanan paylaşım Halil İbrahim Ceyhan hayranları tarafından kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Müzik yeteneğini de sürdürme kararlılığında olan Halil İbrahim Ceyhan, diziler konusunda ise bir mesajı olan projelerde yer almayı hedeflediğini söyledi.

Ünlü oyuncu, “Benim her zaman söylediğim bir şey var, ben derdi olan bir şey anlatmak istiyorum oyunculukta. Bugüne kadar bildiğimiz isimler, kült işlerin hepsi bir derdi olan işi anlatıyor. Bu derdi olan işi anlattığınız zaman da gerçekten oyunculuk anlamında iyi bir kariyer elde ediyorsunuz” açıklamasını yaptı.

Sıla Türkoğlu Halil İbrahim Ceyhan sevgili mi? İkiliden flaş karar…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir