Milli Görüş’ten FETÖ çizgisine! Milli Gazete muhabiri Bünyamin Güler ‘ByLockçu’ çıktı

CHP'nin kontrolüne girdikten sonra kadrosunda ve yayın politikasında büyük değişimlere giden Milli Gazete'de skandalların ardı arkası kesilmiyor. CHP'li İBB'den 11 milyon 745 bin TL’lik fon aldığı kanıtlanan Milli Gazete'nin FETÖ'ye yakın isimleri de bünyesine kattığı ortaya çıktı. Milli Gazete muhabiri Bünyamin Gezer'in ByLock kullandığı için soruşturma geçirdiği öğrenildi.

featured

Yıllarca Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadele eden Milli Görüş geleneğinin yayın organı Milli Gazete, Necmettin Erbakan’ın vefatı sonrası Temel Karamollaoğlu’nun genel başkanlığa gelişi ile birlikte FETÖ ve CHP kontrolüne girmişti.

İBB başta olmak üzere CHP’li belediyelerden beleş ihaleler alan Milli Gazete’de kadrolar da CHP’nin istediği isimlerden seçiliyor.

BYLOCK KULLANAN MUHABİR

Yayın çizgisinde olduğu kadar çalışanlarında da büyük değişikliğe giden Milli Gazete’de Milli Görüş’e bağlı isimler tasfiye edilirken FETÖ ile iltisaklı kişiler işe alındı. Milli Gazete muhabiri ve TV5 yorumcusu Bünyamin Güler’in ByLock kullanıcı olduğu öğrenildi.

 

FETÖ SEVDALISI BÜNYAMİN GÜLER MİLLİ GÖRÜŞ’E NASIL SIZDI?

ByLock kullanan ve FETÖ’cü isimlerle oldukça samimi olan gazeteci Bünyamin Güler’in Milli Gazete’ye geçişi; Saadet Partisi ile CHP yakınlaşması sonrası CHP’li belediyelerden Milli Gazete’ye beleş ihaleler yağdığı döneme rastlıyor.

FETÖ çizgisinde yayınlar yapan Bünyamin Güler’in FETÖ’ye yakın isimleri sık sık ekrana çıkarması Mili Görüş içinde rahatsızlığa sebep olmuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir