Edirne’deki ‘Cuma’ dayağı şoke etti! Tekme tokat dövdüler

Edirne’deki Cuma dayağı iddiası sosyal medyada tepki çekti. Esnafa, ‘’Cuma vakti dükkan açılmaz’’ diyen bir vatandaşın tekme tokat dayak yediği iddia edildi.

featured

Olay Edirne’de bugün yaşandı. İddiaya göre bir vatandaş, Cuma vakti yoldan geçerken gördüğü dükkan sahibine, ‘’Cuma vakti dükkan açılmaz’’ diyerek tepki gösterdi.

İkili arasında sözlü atışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte, ‘’Cuma vakti dükkan açılmaz’’ diyen şahıs tekme tokat dayak yedi.

İşte Edirne’deki Cuma dayağı ile ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

edirne’de esnafa “cuma vakti dükkan açılmaz” diye tepki gösteren bir şahıs tekme tokat dayak yedi.

edirnemizle yine gururlandık

yozgat’ta sandı kendisini muhtemelen.

edirne’de cuma dayağı mı? mevcut hükümet bu seçimi tekrar kazanacak galiba dedirten başlıktır.

yobaz dinciye karşı ilk tokat edirne’den geldi. ne zaman ki inandığın dinin söylediklerini başkalarına dayatmaya kalktın o zaman dinci olursun. yoksa kimse sizin inancınıza karışmıyor, siz de kimsenin dükkanını açacağı saate karışamazsın. bu gibi tiplere uygulanacak tarife budur kimse hümanizm kasmasın, ellerine sağlık iyi yapmışlar. dayağı yiyen arkadaş bundan sonra kendi işine bakmayı çok güzel öğrenmiştir.

esnafı provoke etmek isteyen bir gerici-faşistin halk tarafından cezalandırılmasıdır. sana ne milletin işinden gücünden? madem ki cuma namazı vakti gelmiş; git, abdestini tazele, camideki diğer yurttaşlarımız ile selamlaş, namaza dur, namaz sonrası güzel bir sohbet et, sonra da işine gücüne git. millete ne bulaşıyorsun? maksat ibadet etmek veya müslümanlık değil, kendi islam-dışı sapkın ideolojisini dayatmak.

“cuma vakti nirde görülmüş açcık tükkan ha bura evliya şeğriii. bogün tükkan açılmaz yeeenimm şeeeğrrrinnn bereketii gaçiii”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir