Çıplak pozları için 500 bin dolar teklif aldığını açıklamıştı! Ebru Polat bir kahve bir suya ödediği paraya isyan etti

Erotik pozlarıyla sık sık gündem olan şarkıcı Ebru Polat, 12 saatte 40 bin TL kazandığını ve bir sitenin çıplak pozları için 500 bin dolar teklif ettiğini açıklamıştı. Ebru Polat son olarak kahve ve suya ödediği paraya sinirlenince açtı ağzını yumdu gözünü.

featured

Erotik pozlarıyla sık sık gündem olan şarkıcı Ebru Polat, 12 saatte 40 bin TL kazandığını ve bir sitenin çıplak pozları için 500 bin dolar teklif ettiğini açıklamıştı. Ebru Polat son olarak kahve ve suya ödediği paraya sinirlenince açtı ağzını yumdu gözünü. İşte ağzını fena bozan Ebru Polat’ın hesap isyanı…

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, kendi markasından bir günde bin 890 şampuan sattığı ve yaklaşık 40 bin TL kazandığını söyleyerek şoke etmişti.

Geçtiğimiz günlerde de çıplak pozları için bir siteden 500 bin dolar istemesi ağızları açık bırakmıştı.

Son günlerde yazlık yaptıran ve cesur paylaşımlarını hız kesmeden sürdüren Ebru Polat, 1 kahve, 1 kumru ve 1 suya 350 TL ödeyince ağzını fena bozdu.

Polat “Kahve tek başına 80 TL. Havaalanındaki kafeler siz insanları göz göre göre aptal yerine koyuyorsunuz. Hadi d..kleyin de bu kadar da değil be kardeşim” diyerek açtı ağzını yumdu gözünü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir